עבור לתוכן

Radeon 9200 Vivo שמסרב ללכוד וידאו...

Featured Replies

פורסם

אנשים יקרים, זקוק לעזרתכם בדחיפות.

לפני כשנתיים קניתי Radeon 9200 Vivo של חברת Gigabyte. הכרטיס הוא GV-92128VH.

לצערי הרב, בבאנדל לא היה כלול כבל VIVO (עם 9 פינים) ולא ניתן היה להשיג כזה בארץ (תאמינו לי, חיפשתי הרבה זמן ובכל החנויות...).

בקיצור, הצלחתי לרכוש כבל כזה ב-EBAY סופסוף , ואני מת ללכוד וידאו אבל משום מה, אני תמיד מקבל הודעה שאין דרייבר מתאים.

חיפשתי בפורומים, באתרים, ניסיתי להתקין המון סוגי דרייברים (רגילים ו- וגם שילובים של  דרייברים רגילים עם WDM מוקדמים או מאוחרים יותר) וכלום.

הורדתי דרייברים מהאתר של ATI, את הדרייברים מעמוד המוצר באתר של ג'יגהבייט, התקנתי חזרה את הדרייברים מהדיסק התקנה שקיבלתי עם הכרטיס בעת הקנייה ונאדה.

אין כלום. לא מזהה את ה VIDEO IN.

אני חייב את עזרתכם האדיבה - למי מכם שיש כרטיס כזה שיכתוב בבקשה עם איזה דרייברים הוא הצליח ללכוד וידאו.

כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

תודה מראש... :kopfpatsch:

פורסם

יש לי כרטיס זהה מאט ישן יותר GV-R9200-VIVO אני קיום משתמש בדרייברים של ATI אשר בחבילה שלהם 5.3 Catalyst

לצורך הלקידה עצמה אני עובד עם התוכנה InterVideo WinDVR 3, כמו כן שאני רכשתי את הכרטיס הוא הגיע באריזתו ה"מהודרת" וכלל בין השאר את המתאם לחיבור Video IN למחשב ויצאה מן המחשב החוצה Video Out.

כך שראשית זה שלא קבלת את זה עם הכרטיס זה תמוע ומוזר, אלא אם כן מישהו מכר לך את זה כ OEM ללא הקופסה והדברים הנילווים וגם אז אני לא בטוח שלא ההית צריך לקבל את המתאם הזה יחד עם הרטיס.

דבר שני נסה ראשית להסיר את כל הדרייברים במצב בטוח וכן גם את הכרטיס מתוך מנהל ההתקנים שבלוח הבקרה/מערכת. ולאחר שעשית את זה (הסרת את כל הרכיבים של הכרטיס!) תבצע התחול למחשב במצב רגיל ותן למערכת ההפעלה שלך לזהות את הכרטיס ותתקין את הדרייברים שלו תוך שימוש ב Catalyst של ATI.

אם אחרי כל זה זה עדין לא יעבוד לך שתנסה להשתמש עם תוכנה ללקידת וידאו כל שהיא כגון ה WinDVR אז יתכן והכרטיס מסך שלך אינו תקין וכל מה שנותר לך לעשות זה לפנות לחנות שממנה רכשת אותו ולנסות לראות עם הם יכולים לתקן לך (מה שלא נראה לי כלכך, בימיוחד כשאין עליו אחריות כבר) ואו לקנות חדש.

פורסם
  • מחבר

קודם כל, קניתי את הכרטיס מהדובים והוא הגיע בקופסא מקורית והכל ( לא OEM) חוץ מאשר הכבל. האמת היא שגם ציינתי את זה שם בדף הביקורת על המוצר.

לענייננו, הסרתי את כל הדרייברים בSAFE MODE וגם השתמשתי בתוכנה שנקראת driver cleaner שמוחקת כל מיני שרידי דרייברים של ATI (גם NVIDIA ו-CREATIVE - מומלצת בחום אגב) והתקנתי מחדש את הדרייברים המקוריים מדיסק ההתקנה של ג'יגה-בייט וניסיתי גם דרייברים אחרים אך ללא הועיל...

אם אני מתקין את הMMC של ATI ועושה RUN TESTS הוא אומר שלא נמצאו דרייברים מותקנים של WDM (הדרייברים ללכידה) וגם הWINDVR אומר שהוא לא מצא חומרת לכידה ושיש להתקין את הדרייברים מחדש...

מה לעזאזל אני עושה? התקנתי גם את הדרייברי WDM בנפרד שוב פעם, בנוסף לדרייברים הקיימים וכלום...

מיותר לציין שכל התקנה כזאת או אחרת (וגם הסרה) דורשות RESTART למחשב ואני שורף על זה כבר שבוע...

באמת שכל רעיון נוסף או כל סוג אחר של עזרה יתקבלו בברכה והמון תודה...

:s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים