עבור לתוכן

סקר מין הגולשים. כמה זכרים ונקבות יש פה?

מה המין שלך? 1,104 הצבעות

1. 1. מה המין שלך?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא זה לא זה

בטח הוא לא הצליח ליתפוס רוסיה  :lol:

אז מי שלא מצליח משהו הוא ישר הרי מקניט אותו  :screwy:

לא יפה  :nono: עם אתה #^#%^ זה לא אומר שהרוסים כאלו...

צודק בכל מילה... כל פעם שאני לא נענית לחיזורים של איזה אחד, תמיד ימצא האחד שיגיד "אה, את בטח לסבית" או "מי צרייך אותך, סתם מגעילה". ::)

...וכן, גם אני רוסיה.

פורסם

אתה יודעים איך אני יודע שבחורה לסבית?

אני אומר לה את אחד ממשפטי הפתיחה הגאוניים שלי משהו כמו:

"תגידי מה השעה?כי אצלי השעה לאהבה"

ואם היא נותנת לי סטירה או לא באה איתי ישר יודעים שהיא לסבית..

תראו יאזה משפט פתיחה!!!

אם היתי בת היתי שוכב עם עצמי אם היו אומרים לי את זה :smile1:

פורסם

אם כולם באמת היו מתחילים איתי ככה, באמת הייתי לסבית... ::)

פורסם

בחיים שלי היו לי יותר מידי תאקלים עם רוסים, הרגשתי הרבה פעמים שהם פשוט חסרי רגישות לבני אדם וכאילו שהם בעצמם מתייחסים בצורה לא יפה למי שלא רוסי.

אני לא אתחיל לפרט אחרת הרוסים הרבים שיש פה בפורום יתחילו להתנפל עלי אבל לצערי הרב זאת האמת.

יש לציין:

1. אני לא שונא רוסים.

2. אני ממש לא מעודד גזענות משום סוג (גם לא הגזענות הרבה שקיימת בישראל על הערבים) וגם יש לי דיי הרבה חברים רוסים.

פורסם

בארץ יש תימנים, מרוקים, עירקים, פולנים, רוסים,, אוזבקים, סורים ומלה לא....אבל כולנו ישראליים :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

לילה טוב לכל מי שעדין פה

פורסם
  • מחבר

צודק בכל מילה... כל פעם שאני לא נענית לחיזורים של איזה אחד, תמיד ימצא האחד שיגיד "אה, את בטח לסבית" או "מי צרייך אותך, סתם מגעילה". ::)

...וכן, גם אני רוסיה.

kak dila krasavitsa?

davay nomer telefona ;D

עריכה:

בחיים שלי היו לי יותר מידי תאקלים עם רוסים, הרגשתי הרבה פעמים שהם פשוט חסרי רגישות לבני אדם וכאילו שהם בעצמם מתייחסים בצורה לא יפה למי שלא רוסי.

אני לא אתחיל לפרט אחרת הרוסים הרבים שיש פה בפורום יתחילו להתנפל עלי אבל לצערי הרב זאת האמת.

יש לציין:

1. אני לא שונא רוסים.

2. אני ממש לא מעודד גזענות משום סוג (גם לא הגזענות הרבה שקיימת בישראל על הערבים) וגם יש לי דיי הרבה חברים רוסים.

שמע יש בעיה קטנה

אני למשל בארץ מי שנת 90 כלומר מי גיל 6

אני בן 21 כיום ואני (לצערי) חי ובעל מנטליות יותר לצד ישראלי

תבין שהעלייה של פעם (עד 95-96) הם עלייה טובה ושקטה

בלי פשע אלימות או כל דבר כזה

הבעיה היא עם העלייה היותר חדשה במיוחד העלייה של היום

הם באו מרקע שונה מזמן שונה ומחיים והבנה שונה לגמרי

אני גדלתי עם קווקזים, רוסים, וישראלים ולכן אני אישית מבין את כל העולמות ומתקשר עם כולם נהדר ויש לי חברים מכל העדות

אז עם היה לך בעיה עם רוסים אז רוב הסיכוי שאלה רוסים שדי חדשים בארץ ועלו בטח לא מזמן

הבעיה היא עם העלייה היותר חדשה במיוחד העלייה של היום

הם באו מרקע שונה מזמן שונה ומחיים והבנה שונהלגמרי

מקווה שהבנת על מה אני מדבר... :nixweiss:

פורסם

כן אני מבין את מה שאתה אומר ואפילו דיי מסכים עם זה שייתכן שהרוסים החדשים של היום הינם הבעיתיים

לא אמרתי שרוסים תמיד ככה פשוט אמרתי שהרבה פעמים רוסים (בעיקר במקומות ציבוריים) היו מניאקים אלי והתנהגו אלי כאילו אני לא בנאדם, אגב לא התכוונתי בכלל לפשע.

אני לא מכיר את הרוסים של העבר, רק יודע שהם עזרו מאוד בפיתוח המדינה ושמעתי עליהם דברים טובים אז אני משער שאתה צודק בעניין הזה.

אהההה ועכשיו בדיוק שמתי לב שסטינו לגמרי מנושא הת'ראד..

התוצאה ברורה מראש והסטטיסטיקה לא בדיוק נכונה כי היא מראה את כל מי שנרשם ומה שמעניין זה מי שפעיל.

99% זכרים :hi:

פורסם

הדברים שאתם אומרים הם בדיוק הסיבה שאני לא יוצאת עם רוסים אף פעם. עליתי בגיל 7 לפני כמעט 13 שנים. המנטאליות היכנשהו באמצע בין הרוסית (כל הקטע של נימוסים, פאסון, כבוד ולפנות מקום לקשישים באוטובוס) וישראלי בכל השאר אז זה אומר שאני לא גונבת מגבות בבתי מלון. אבל גם אם אני מוצאת רוסי שהוא אחלה, אני לא אצא איתו, לא יודעת, אולי בגלל שכל ההורים שלהם, במיוחד האמהות רוצים שהילד שלהם יהיה הומו קטן ותמיד שונאים את החברה? :screwy:

פורסם

לרוב את מגיבה בתגובות חכמות אבל זאתי בהחלט הייתה התגובה הכי מטומטמת שראיתי אי פעם בכול הפורום.

פורסם

לא יודעת, אבל זאת התחושה שרוב ההורים הרוסים נותנים. יש לי חברים רוסים ואני מסתכלת על איך שהם עושים להם סצינה כשהם מביאים בחורה הביתה. איך החברה של אמא שלי באה לרכל על כוס קפה עם אמא שלי ומתלוננת על העובדה שהילד שלה הפך לגבר ורוצה בחורה ואיזה זונות הבחורות שהן באות איתו וכל מיני תיאוריות קונספירציה על המין הנשי בפרט. החבר ה-1 שלי היה רוסי ואמא שלו לא סבלה אותי עוד לפני שבכלל פגשה אותי, וכשפגשה היתה נועצת בי מבטים כאלו שנהיה לי צמרמורות ובחיים שלי לא עשיתי לה כלום!

פורסם
  • מחבר

כי רוב הרוסיות שרמוטות או זונות זה מה שאת מנסה לומר?

ציטוט שלך:

לא יודעת, אבל זאת התחושה שרוב ההורים הרוסים נותנים. יש לי חברים רוסים ואני מסתכלת על איך שהם עושים להם סצינה כשהם מביאים בחורה הביתה

יש לי חברים שההורים שלהם לא אוהבים אותי רק כי אני לא נולדתי פה

אבל את זה שעזרתי לבנם היקר לצאת מהרבה חרה הם לא זוכרים

או את זה שעשיתי צבא (ולא כמו כמה ישראלים שנולדו פה) גם את זה הם לא ממש זוכרים

יש בני זונות ויש בני בני זונות פשוט צריך לדעת לחיות עם זה וזהו :nixweiss:

עריכה:

בקיצור עזבו אותכם שטויות ובואו למלא את הטוטו (בת'רד שפתחתי) כדי שאני יוכל לבקר מישהי נחמדה :'(

pamela_anderson_in_china.jpg

או פמלה פמלהnailbiting.gif

פורסם

אני מנסה לומר שהאמהות מתייחסות כאילו כל הבנות (בלי קשר למוצאן) הן שרמוטות. זה כמו הגרסה המפחידה יותר של מארי (אמא של ריימונד מכולם אוהבים את ריימונד) שממררת את החיים לכל אישה ששמה רגל בבית.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה לומר שהאמהות מתייחסות כאילו כל הבנות (בלי קשר למוצאן) הן שרמוטות. זה כמו הגרסה המפחידה יותר של מארי (אמא של ריימונד מכולם אוהבים את ריימונד) שממררת את החיים לכל אישה ששמה רגל בבית.

ריספקט אחותי :xyxthumbs:

אני לא מסכים איתך אבל לכי תדעי אני שרוט אז מה אני כבר מבין.... :nixweiss:

פורסם

מגמת כדורסל? :cool2:

טכ"ם

פורסם

אתה יודעים איך אני יודע שבחורה לסבית?

אני אומר לה את אחד ממשפטי הפתיחה הגאוניים שלי משהו כמו:

"תגידי מה השעה?כי אצלי השעה לאהבה"

ואם היא נותנת לי סטירה או לא באה איתי ישר יודעים שהיא לסבית..

תראו יאזה משפט פתיחה!!!

אם היתי בת היתי שוכב עם עצמי אם היו אומרים לי את זה :smile1:

הדבר הכי אדיוטי ששמעתי בחיים שלי... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים