פורסם 2005 באפריל 420 שנים אני לא חושב שהנתון שתמצא יהיה מפתיע , ולדעתי זה סקר לא רלוונטי , ידוע ש99.9אחוז מהפורום הוא זכרים.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים תעשה חיפושיש לאתר סטטיסטיקה שהיא הרבה יותר מדוייקת מהסקר הזהתכף אנקודר יביא לך את הדף
פורסם 2005 באפריל 420 שנים אני חושב שאתם טועים לדעתי לפחות 15% פה זה נקבות (הומואים לא נחשבים) הרבה פחות נו איפה הדף סטטיסטיקה הזה? או הנה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=stats יחסי בנים לבנות: 33.1:1
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר דיי קצת. לי בכיתה יש בת אחת על 17 בנים. ואיי ואיי איזה מסכנה בטח עובדת קשה כל היום א.....
פורסם 2005 באפריל 520 שנים לנו יש מתוך כיתה של 36 9 בנים... IM FEELING LUCKY (רק חבל שחצי מהן עקומות, במיוחד הרוסיות)
פורסם 2005 באפריל 520 שנים יחסי הבנים-בנות בכיתה שלי זה קבוצה ריקה. (36 בנים ו0 בנות)המגמה המדעית הטכנולוגית, והשאיפות של הבנות לא מגיעות אליה.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים לנו יש מתוך כיתה של 36 9 בנים... IM FEELING LUCKY (רק חבל שחצי מהן עקומות, במיוחד הרוסיות)סתם שאני אביןואני לא רוסיזו בעיה אידיאולוגית שלך עם רוסיות או מקרה ספציפי?
פורסם 2005 באפריל 520 שנים כן כל פעם זה יש לו בעיות עם רוסים רוסים היו אלה ששיחררו את סבא שלך מהגטו אז תן כבוד סבא שלי היה בצבא האדום ששיחרר את אושויץ אז תן כבוד
פורסם 2005 באפריל 520 שנים כן כל פעם זה יש לו בעיות עם רוסים רוסים היו אלה ששיחררו את סבא שלך מהגטו אז תן כבוד סבא שלי היה בצבא האדום ששיחרר את אושויץ אז תן כבודריספקט!
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר לנו יש מתוך כיתה של 36 9 בנים... IM FEELING LUCKY (רק חבל שחצי מהן עקומות, במיוחד הרוסיות) לא זה לא זה בטח הוא לא הצליח ליתפוס רוסיה אז מי שלא מצליח משהו הוא ישר הרי מקניט אותו לא יפה עם אתה #^#%^ זה לא אומר שהרוסים כאלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.