עבור לתוכן

Olympus D540/C310 VS Canon PowerShot A60

Featured Replies

פורסם

לפני כשבועיים ביקשתי המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב עד 720 ש"ח בערך.

בסוף, לפי ההמלצות שלכם, החלטתי ללכת Canon PowerShot A60 מחודשת.

השבוע סיימתי סוף סוף לאסוף את הכסף למצלמה וכבר בשבוע הבא אני קונה אותה.

רק שהכרתי מישהו שמבין במצלמות, והוא טוען שהמצלמה Olympus D540/C310 עדיפה על המצלמה Canon PowerShot A60 :-\.

שתי המצלמות, מחודשות, הם בערך באותו המחיר. אני כבר שאלתי פה איזה מצלמה עדיפה אבל אתם אמרתם שה-Canon PowerShot A60

יותר טובה. אני רק רוצה להיות בטוח בקנייה שלי: מה עדיף מבין שתי המצלמות שהזכרתי?

ל-Canon PowerShot A60 יש רק 2 מגה פיקסל וזום דיגיטלי של X2.5 שלעומתה ל-Olympus D540/C310 יש זום דיגיטלי של X3.2 ו-3 מגה-

פיקסל. שתי החברות ידועות, אז מבחינת זה אין בעיה. ושאר הפרטים הטכניים נראים זהים. רק שמתי לב שלקאנון יש כרטיס זיכרון CF שהוא זול יותר לעומת כרטיס ה-xD של האולימפוס. אבל כרטיס הזיכרון לא ממש מעניין אותי בנושא הזה, פרט שולי.

מצטער שאני שוב שואל את אותה השאלה, אני פשוט רוצה להיות בטוח ב-100% שאני עושה את הקנייה הנכונה.

פורסם

אל תתייחס לזום הדיגיטלי במצלמות הוא זניח ואין להחשיבו בעת החלטה על רכישת מצלמה דיגיטלית, התייחס לזום האופטי בלבד.

כרטיס זיכרון הינה קנייה דיי חד פעמית ועדיף לקנות משהו שזול יותר(CF) מאשר יקר פי 2 (xD).

השוואה בנתונים הטכניים

בעיקרון האולימפוס מצלמה טובה, תקרא עליה ביקורות ב-ZAP למידע מאנשים שרכשו אותה.

החלטה שלך :)

אני אעדכן עוד מעט לאחר שאסקור את האולימפוס (חייב לזוז:P)

פורסם
  • מחבר

כרטיס OLYMPUS xD 256MB עולה 195 ש"ח לעומת כרטיס CF 256MB שעולה 140 ש"ח.

אני חושב שתוספת התשלום של 50 ש"ח על הכרטיס שווה... כי הרי אני מקבל מצלמה עם 3.2 מגה פיקסל, שזה עדיף בהרבה על

מצלמה של 2 מגה פיקסל (מקווה שאני לא טועה).

בכל מקרה, אני עברתי שוב על ביקורות הקונים של CANON A60, ורובם דיברו על שגיאה E18 במצלמה.

הגורם לתקלה הזאת במצלמה כבר ידוע, אבל קל מאוד לגרום נזק למצלמה ולגרום לתקלה הזאת להופיע במצלמה.

בנוסף קראתי עוד כמה ביקורות שקרו להם לא מעט תקלות ונזקים אחרים במצלמה.

המצלמה של אולימפוס, לעומתה, נכתבו עליה ביקורות שמציינים רק שבחים, לא דובר על שום תקלות או הפרעות שקורות בה.

הדעה שלי עכשיו היא לקנות את האלימפוס, רק מקווה שאני לא עושה טעות :-\.

פורסם

אכן למצלמה ניגרם נזק בקלות

אבל האיכות תמונה שלה עולה בהרבה על האולימפוס .. מניסיון

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מבין גדול במצלמות, אבל לעובדה שהמצלמה של אולימפוס יש 3.2 מגה פיקסל לא אומרת שאיכות התמונות שלה

יותר טובות משל קאנון עם 2.2 מגה פיקסל?

פורסם

האולימפוס עדיפה על הקאנון

פורסם
  • מחבר
:) בסדר, תודה על התשובות.אני אקנה את מצלמת האולימפוס בשבוע הבא
פורסם

יחסית לתקציב שלך זאת האופציה הכי טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים