עבור לתוכן

סיפור המצלמה - דרושים רעיונות מקוריים להיתמודדות

Featured Replies

פורסם

למה לא ללכת הכי גבוהה עם הכי הרבה חשיפה? לכלבוטק?

פורסם

כלבוטק בדרך כלל לא חוקר דברים שרק אדם אחד מלונן עליהם, אבל שווה לפנות, אם כמה אנשים כבר פנו לפניך אז יש סיכוי גדול שהם יעשו משהו.

פורסם

אבל מכלבוטק הוא לא יראה כסף... רק הריסת השם "הטוב" של החברה ואולי איזה התערבות של המשטרה למרות שלא נעשה פה ממש עבירה פלילית

חוץ מזה זה יקח עוד כמה חודשים מינימום עד שהם יעשו משהו ועד שזה ישודר

עדיף בכל מקרה במקביל גם לתבוע אותם דרך אחת האגודות להגנת הצרכן לקבלת החזר כספי ופיצויים

אני מכיר גם מלא סיפורים דומים אבל ברוב המקרים הם מסתכמים רק בזמן אספקה ארוך

פורסם

טוב אז ככה

נשלח אי מייל לYNET

ואני מתכוון לשלוח אי מייל לדוברמן

שאלה - מישהו יודע אם קיים מקסימום תוים לאימייל? כי זה חצה לי את האימייל לפי מה שנכנס ל SENT EMAILS

אז כתבתי להם שאם החצי הראשון מעניין אותם אז שיודיעו לי ואני אכתוב להם שוב את החצי השני

Girls Sweet Dream

אני הייתי מאוד נאויבי ולא ישראלי לפני שכל ה"מסע" הזה התחיל

לכן אין לי את הקבלות,לכן אין לי את המסמכים כי אני מטיבעי סומך על אנשים (דרך האינטרנט)

כי משום מה כשאני מול מישהו אני בד"כ חשדן:P

תודה רבה על התגובה וההתעניינות

יש לי רק שאלה אחת...

מה אני יכול לעשות עכשיו?....המצלמה לא אצלי בכלל.....

בזמן הקרוב אני מתכוון לתפוס את פרונט בטלפון שוב ולהגיד להם שאני רוצה את הכסף שלי בחזרה

ולדעתי אני הולך לבקש מחברות האשראי את הכסף בחזרה- כבר שמעתי שעשו את זה כאשר קיבלו מוצר פגום

ועוד כאשר המוצר לא אצלי בכלל.....

מה שכן אני הוללך לעבור על כל הבית בשביל למצוא את הניירות החשובים

ואתכונן להיכנס לאנשים בראש....

זה חשוב שתענו לי על השאלה בקשר למקסימום תוים באימייל לפני שאני שולח לדוברמן אימייל

או שלדעתי אני פשוט אפקסס לו את זה

זה יהיה הכי בטוח לבנתיים

תודה רבה לכולכם

עזרתם לי מאוד

למרות שגיאות הכתיב :P

רועי

הקטע הוא שהם לא יודעים שאין לך את הקבלות ואתה יכול "לשקר" להם ולומר שהן עדיין אצלך, שכל המסמכים אצלך ותתחיל לפעול ולדבר כאדם רציני שמתכוון באמת למה שהוא אומר.

פעל על פי ההנחיות שנתתי לך ואני מבטיח לך שיש לך יותר סיכויים לקבל מצלמה חדשה + פיצוי כספי + כרטיסי הזיכרון.

דבר נוסף בקשר לאחריות - נסה להשיג קבלה על המצלמה ואם אתה לא מוצא בקשר מחברת כרטיסי האשראי להדפיס לך הוכחה שקנית את המצלמה בתאריך ככה וככה. אל תחכה יותר מידי זמן עם העניין ופעל מהר ובחוכמה [בלי לקלל אפילו שהם דורשים את זה... ד"א, אם אתה רוצה להגיע ישר אל הממונה פעל בדרך הבאה :

התקשר אל החברה ממנה קנית את המצלמה ואמור יפה וברור אל האדם שאיתו אתה מדבר כי אינך רוצה להתחיל לצעוק עליו משום שהוא רק איש הקשר ולטובת שניכם עדיף שהוא יעביר אותך אל המנהל כדי לדבר איתו בנימוס לפני שהעניינים יהפכו למלוכלכים. זכור, אמור זאת בצורה יפה! זה אמור להצליח(!)]

כשאתה מדבר עם האחראים ציין חוקים [מספר בתקנון וציטוט] מהאתר שלהם ואמור להם שזו אשמתם ושהם הטעו אותך ואמרו לך לפעול בדרך לא נכונה וגם בגללם איבדת את כרטיס הזיכרון וזרום כבר עם הדברים לבדך...

ד"א, כשאתה מוציא את הקבלות שלך על המצלמה אתה יכול לבקש אחריות בעוד מקומות... האחריות ניתנת [נראה לי] מקאנון עצמה ואתה יכול לבקש מימוש אחריות בעוד מקומות.

נ.ב.

היו לי בגלל שגיאות בתגובה האחרונה?!

ושוב מצטער אם היו שגיאות פשוט אני ממהר.

פורסם
  • מחבר

לפני 3 ימים שמתי את ההודעה הזאת בפורום ובעוד כמה פורומים

ויום לאחר מכן קיבלתי שיחה מנציגת שירות של P1000 שהעלתה טענה דיי נכונה...

שכל פעם בסיפור הזה שפניתי ל P1000 הם טיפלו בי ותוך יום קיבלתי מה שרציתי

אם בפעם הראשונה הזה שמישהו יבוא לקחת את המצלמה לתיקון שני או כרגע לקבל החזר כספי

בכל מקרה,אחרי חודש וחצי של ציפייה למצלמה, ואחרי 3 ימים לאחר שהתחיל כל העסק של פירסום ותיקשורת ביני לבין P1000 התקשרו אליי מטלטיב "המצלמה מוכנה, בוא וקח אותה"

התפלאתי שהיא תוקנה, אמרו לי שמישהו מגבוה היה קשור לתיקונה ואם לא אז היא הייתה יושבת במחסן התיקונים עוד הרבה זמן

מסתבר שיש הרבה יבואניות Canon חוץ מהיבואנית המקורית של Canon כאשר התיקון השני התרחש אצל קנון המקורית כי מסתבר שהתיקון השני לא היה יכול להיות מבוצע בשום מקום אחר

אני מצידי החלטתי לקבל את הכסף בחזרה ,ב1600 ש"ח אפשר לקבל מצלמה הרבה יותר טובה מזאת ובשירות מצד הספק הרבה יותר טוב ונעים

מה שנשאר לי כרגע הוא החזרת הקופסא והרכיבים שבאו עם המצלמה ,והציפייה לראות את ה 1600 ש"ח שלי בחשבון בנק

מה שכן, אני אתן ח"ח ל P1000 ולנציגי השירות שלהם, במיוחד לאדווה ,שמתייחסים לכל מקרה בצורה אישית ואפילו דיברו איתי מהבית ולא מהעבודה בשביל לראות שאני אצא מהסיפור בריא ושלם;)

אז תודה ל P1000 שהעירו אותי מהסיוט הזה:)

עוד תגובה מצידי תבוא כאשר אני אראה את הכסף בחשבון אבל לדעתי זה רק עיניין של זמן:):)

רועי

פורסם

חחחחחחחחחחח זה ממש מצחיק לשמוע דבר כזה!

חחחחח איזה מוזר זה לשמוע שדוברי P1000 נכנסים לפורומים... הם קיבלו ח"ח ממני!

פורסם

אולי הם מחפשים בGOOGLE את השם ולראות מי מזכיר אותם. ד.א. פנית לP1000 באימייל והם לא ענו לך? ועכשיו בשזה באינטרנט הם עונים לך?

מוזר מאוד.

פורסם

שמח שהסתדר לך הכול בסוף :xyxthumbs:

פורסם

ובסוף הכול התסדר... מזל טוב אני שמח! :xyxthumbs:

תעדכן אם חזר לך הכסף .. או במקרה הרע גם.. :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אולי הם מחפשים בGOOGLE את השם ולראות מי מזכיר אותם. ד.א. פנית לP1000 באימייל והם לא ענו לך? ועכשיו בשזה באינטרנט הם עונים לך?

מוזר מאוד.

בהתחלה שלחתי את המצלמה לתיקון והיא חזרה מקולקלת וניסיתי לדבר עם פרונט וטלטיב ולא הקשיבו לי

ובכעס פניתי לP1000 ובאותו היום מישהו בא ולקח את המצלמה לתיקון שוב

אני משום מה שכחתי לערב את P1000 בפעם השניה

ברגע שהם פעלו תוך 3 ימים הסיפור נגמר

מחר אני מחזיר את הקופסא עם הכבלים

ואקבל את הכסף בחזרה:)

שוב- ח"ח לP1000 ,זה השירות הכי טוב שנתקלתי בו עד עכשיו

הנציגת שירות התקשרה אליי מהבית שלה ולא מהעבודה בגלל שהיא רצתה שהסיפור שלי יסתיים (היא עובדת שוב רק ביום ראשון,ף והיתקשרה היום בשביל להקדים את הסיום של הסיפור)

רועי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים