עבור לתוכן

הזמנתי SanDisk Digital Audio Player 512MB

Featured Replies

פורסם

כן, הזמנתי בסוף את הנגן המצויין הזה, קראתי עליו כל כך הרבה ביקורות טובות! לא ראיתי ביקורת קוטלת אחת!

פשוט נגן מצויין, נקווה לטוב, אמור להגיע תוך משהו כמו 4 ימים. :)

560 שקל עלה.

צפו לביקורת גדולה, עם תמונות (כמעט בטוח).

:]

פורסם

גבר...

פורסם

אחי אם תרצה אני עשיתי ביקורת אליו באתר

פורסם

תתחדש :)

ושיגיע המכשיר תעדכן אותנו על האיכות סאונד (אם תוכל להשתמש באוזניות טובות יותר ממה שמגיע מהקופסא זה יהיה עדיף).

תודה.

פורסם

לא ראיתי ביקורת קוטלת אחת!

דבר ראשון תתחדש :)

ואני לא רוצה לבעס או משהו.. אבל זה פשוט קצת מוזר לי.. כי בכל הסיקורים שאני קראתי עליו הוא לא קיבל מעל 7-8.. וכולם אמרו את אותם דברים.. ג'ויסטיק מעצבן ודפוק, מערכת ניווט גרועה, זמן סוללה לא משהו ועוד כל מני דברים כאלה..

יכול להיות שאני קראתי על גירסא קצת יותר ישנה או משהו.. אבל זה פשוט מוזר לי :|

פורסם

דבר ראשון תתחדש  :)

ואני לא רוצה לבעס או משהו.. אבל זה פשוט קצת מוזר לי.. כי בכל הסיקורים שאני קראתי עליו הוא לא קיבל מעל 7-8.. וכולם אמרו את אותם דברים.. ג'ויסטיק מעצבן ודפוק, מערכת ניווט גרועה, זמן סוללה לא משהו ועוד כל מני דברים כאלה..

גבר אני דדוקא דקראתי אחרת וקניתי את המכשיר ותראה את הביקורת שלי אליו שאני כתבתי בדיוק לפני שבוע

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=114304.0

פורסם

עלה והצלח

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תתחדש  :)

כן, גם אני קראתי ביקורות 7-8, אבל הורידו לו רק בגלל שאמרו שהוא מסובך, וקראתי כבר מדריך איך להשתמש בו אז הוא לא יהיה לי מסובך.

פורסם
  • מחבר

אחי אם תרצה אני עשיתי ביקורת אליו באתר

ביקורת מצויינת, קראתי אותה אח שלי. :)

תגיד באמת הכל כל כך מסובך והג'וייסטיק מעצבן ולא נוח?

ויש לך איסיקיו? אם כן תביא תמספר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים