עבור לתוכן

איך משפיעה מכת חשמל?

Featured Replies

פורסם

אני הצלחתי להתחשמל גם מהפאזה וגם מהאפס יחד

ככה יצא שהזרם לא עבר דרכי לאדמה אלה חזר לאפס ועבר לי רק דרך האמצע

זה אולי פחות מסוכן מזרם שעובר מהיד לרגל (דגך הלב) אבל זה זרם הרבה יותר גבוה (כי המסלול קצר יותר) וממש לא נעים.

אחרי זה חצי יום היד שלי היתה משתוקת

הכל בכלל ה-MX1000 הזה, באתי להכניס אותו לחשמל מאחורי השולחן (בלי לראות כלום) והאבצע שלי נגעה בשניה ההדקים שלו יחד.

פורסם

אני פעם סידררצי מנורה במקלט ועמדתי על סולם ברזל האלה של המקלטים , עם יד אחת החזרתי את הסולם ועם השנייה ניסיתי לסדר את המנורה ואז קיבלתי מכת חשמל של איזה שתיים שלוש שניות ועפתי מהסולם ואחרי זה הרגשתי כזה זרם בגוף לאיזה כמה דקות וכל השעיר על הרגליים עמד וזהו , אחרי כמה זמן זה עבר .

פורסם

כבר היה על זה דיון. פעם אחת חבר שלי שם על הלשון שלו סוללה של ה9 המלבניות האלה, ולא קרה לא כלום.

פורסם

עכשיו נזכרתי בעוד משהו:

פעם ניסיתי להתאים את הספק לכייס של HTPC, אז פתחתי אותו ועקמתי את הצלעות קירור. א"כ בלילה המחשב פעל (בלי הקייס)

חיפשתי את הפתחות,נשענתי על השולחן עם יד אחת והשניה תפסה את הצלעות קירור. זה לא היה כזה חזק, נגיד משהו כמו שקע 220V

אולי קצת יותר. רק ההפתעה של זה קפצתי 3 מטר אחורה חח. ואם תשימו לב זה יותר כואב שיודעים שזה הולך לקרות לא כשזה קורה בפתאומיות.

עד כאן פינתינו להיום :sleep:.

פורסם

כבר היה על זה דיון. פעם אחת חבר שלי שם על הלשון שלו סוללה של ה9 המלבניות האלה, ולא קרה לא כלום.

אווו 9 וולט בוא לא ניסחף

אתה לא יודע שככה פעם היו בודקים בטריות?

פורסם

ומה תעשה בגיל 24 ?

בוא לא נחשוב על זה , לא יקרה לי כלום.

פורסם

בוא לא נחשוב על זה , לא יקרה לי כלום.

כמו שבאבלובה הייתה אומרת "אתה בטוח?"

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח פעם ראיתי פועל אחד כששיפצנו את הבית בקטנה ועשו חורים בקיר להעביר חוטים אז אחד התחשמל חחחחח זה היה מצחיק מאוד ונהניתי! הוא צעק כזה וקפץ חחח אני עדיין זוכר את זה...

אבא שלי סיפר לי שכשהוא היה קטן הוא התחשמל ועף כמה מטרים ואז נתקע במשהו ונעצר :kopfpatsch:

פעם התחשמלתי בחושך לא זוכר איך או ממה אבל אני זוכר שזה היה בחושך וזה היה ממכשיר חשמלי...

ומה קשור "פעם" היו בודקים סוללות 9V עם הלשון? גם היום עושים את זה... לא?! זה כזה סבבה כזה חחח

ד"א, כמה פעמים כשאני ואבא שלי החלפנו את המפסקים למנורות למפסקים מיוחדים כאלה אז מצאתי דרך נחמדה לבדוק אם עובר זרם חשמלי או לא כי שאר המברגים או שלא היה כוח להוציא או שמה שהיה זמין לא היינו בטוחים אם הוא באמת עובד.. טוב אז הייתי קטן, לקחתי רמקול קטן כזה וחיברתי אותו לשני השקעים :-)

אם הוא השמיע רעש - יש זרם :silly: אם לא אז לא :screwy:

ד"א, גם פעם התחשמלתי מכרטיס מסך ופעם מהמארז [סטטי כנראה וזה לא היה נעים! החשמל המעצבן הזה לא זז מהמארז יותר מחצי שנה אפילו שפרקתי אותו איזה חמישים פעם וברוב הפעמים על הגוף שלי.. גם באקווריום למעלה לפעמים נוגעים בטעות וחוטפים חשמול קטן אבל אחר כך זה מגרד כי זה עוקץ וכואב.]. בקשר לכרטיס מסך פעם היה חשמל סטטי ופעם פשוט הוא היה מחובר למחשב ורציתי לגעת במשהו אחר אך בטעות.. :-)

גם פעם התחשמלתי כי חיברתי משהו למקום הלא נכון [לא שמתי לב] וקיבלתי זרם חזק :nono:

פורסם

ומה קשור "פעם" היו בודקים סוללות 9V עם הלשון? גם היום עושים את זה... לא?! זה כזה סבבה כזה חחח

אם לא הבנת לבד אני לא חושב שאני אוכל לעזור לך ::)

פורסם

לא אתה טועה

זה לא עם סוללות עושים בדיקה כזאת

זה עם מצברי רכב

מה לא ידעת?

מוסכניקים הם בעלי לשון מיוחדת שדורשת רגישות מיוחדת וכל לקוח שבא ואומר שניגמר המצבר המוסכניק ישר קופץ עם הלשון ובודק

אבל הבעיה שלאט לאט המוסכניקים האלו (עם הרגישות בלשון) נעלמים

מוזר נכון....

מעניין למה?

אגב Girls Sweet Dream link אתה רוצה להיות מוסכניק בעתיד? כי אני רואה שיש לך רגישות מתאימה

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

חשבתי שראיתי הכל אבל אני רואה שאני טועה

פורסם

ד"א, כמה פעמים כשאני ואבא שלי החלפנו את המפסקים למנורות למפסקים מיוחדים כאלה אז מצאתי דרך נחמדה לבדוק אם עובר זרם חשמלי או לא כי שאר המברגים או שלא היה כוח להוציא או שמה שהיה זמין לא היינו בטוחים אם הוא באמת עובד.. טוב אז הייתי קטן, לקחתי רמקול קטן כזה וחיברתי אותו לשני השקעים :-)

אם הוא השמיע רעש - יש זרם :silly: אם לא אז לא :screwy:

סליחה שאני מציף אבל הייתי חייב בגלל הציטוט הנ"ל

Girls Sweet Dream link תגיד הרמקולים לא העלו עשן במקרה?

אתה יודע אני סתם שואל......

(פשוט לא יאומן) bang.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים