עבור לתוכן

איך משפיעה מכת חשמל?

Featured Replies

פורסם

כמה שאלות בקשר להתחשמלות, זה קשור לרעיון שיש לי כבר הרבה זמן (לא מזוכיסטי כמו שזה נשמע) .

אם אני יקבל זרם חשמלי חזק לכף היד לכמה עשיריות השנייה.

איך אני ירגיש את הזרם?

רק באזור כף היד או שהוא ישפיע על כל הגוף?

ואיך זה ירגיש כמו דקירה\צריבה במקום מסוים או משהו שמרגישים בכל הגוף?

אני יודע שאלה שאלות קצת מוזרות אבל בכל זאת...

תודה.

פורסם

עקרונית הזרם עובר בכול הגוף עד שהוא מוצא מקום לצאת ממנו

למשל נפגעי ברקים נכווים קשות במקום הפגיעה/כניסה של הברק

ובנוסף לזה ברגלים בדר"כ שכן הזרם החשמלי הולך למקום עם הפוטנציאל

הכי נמוך(גבוה? לא יודע חשמל בשיט...) שזה הקרקע ברוב המקרים

עקרונית אם זה זרם מספיק חזק אתה תרגיש אותו בכל הגוף לדעתי, אבל בצורה

הכי חזקה במקום הכניסה והיציאה שלו

אהה כן, ולהתחשמל זה לא כיף, מניסיון כואב, מטומטם ומעצבן שהיה לי,

זה כואב מאוד ומסוכן מאוד

פורסם

הורס את מערכת העצבים.

פורסם

החשמל הולך מהכניסה

עד לאדמה שאתה הולך עליה

או במשהו שאתה נוגע

בגלל שיותר נוח לו להתפרק דרך משהו שאתה נוגע

מאפשר דרכך לאוויר

פורסם

תשמע...

כל ההסברים פה טובים אבל אין כמו הדבר האמיתי

אז עם אתה רוצה "לילמוד" באמת צור עמי קשר ואני יחשמל אותך בסבבה :xyxthumbs:

פורסם

הגוף הוא כמו נגד בצורה מסויימת, לכן המתח שיווצר ועלה את הטמפ' באיזור הפגיעה והיציאה ותיכווה בצורה די רצינית (בברק יש איזה מיליון וולט... אם לא יותר)

אם תתחשמל ע"י מקור בעל הספק גבוהה (יענו הרבה ווטים-W), או ליתר דיוק מעל 60W- הלב שלך יפסיק לפעום, כנראה שיהייה כשל של מערכת העצבים ואולי, אם יהייה לך מזל, תוכל לפגוש את האפפיור בדרך :silly:

פורסם

אממ.. אם אתה רוצה התחשמלות ממש קצרה, (ולא מזיקה?) תקח מצית חשמלי ותוציא את ה"שוקר". עכשיו נקרב אותו לאצבע שלך

ונפעיל אותו-הופה.. קיבלת שוק. זה משהו כמו עשירית שניה.

אבל אם אתה גבר-גבר ויש לך ביצים, אתה תפתח את הספק (כשהוא פועל כמובן) תוריד מכנסיים... ותשב עליו -זה זרם :smile1:!.

פורסם

אחרי זה הביצים לא יעזרו לו :smile1:

פורסם

אממ.. אם אתה רוצה התחשמלות ממש קצרה, (ולא מזיקה?) תקח מצית חשמלי ותוציא את ה"שוקר". עכשיו נקרב אותו לאצבע שלך

אבל אם אתה גבר-גבר ויש לך ביצים ואתה מרגיש שהן ממש מפריעות לך, אתה תפתח את הספק (כשהוא פועל כמובן) תוריד מכנסיים... ותשב עליו -זה זרם :smile1:!.

פורסם

אבל אם אתה גבר-גבר ויש לך ביצים, אתה תפתח את הספק (כשהוא פועל כמובן) תוריד מכנסיים... ותשב עליו -זה זרם :smile1:!.

sc-jokesonyou%5b1%5d.gif

פורסם

שהייתי בן 4 הייתי קצת מטומטם(עוד מעט תבינו איך זה מתקשר), הייתי מאוד סקרן ובדקתי כמעט הכל , בקיצור , יום אחד היה לי רעיון ובא היה לי להכניס חוט ברזל(כזה כמו ששמים עליו תפוחי אדמה בלג בעומר) לתוך שקע חשמל(220V) , אז זה מה שעשיתי , ולמזלי היה בבית מפסק פחת , בקיצור , התחשמלתי לחצי שניה כזה , לא זוכר שזה כאב לי , אני אפילו זוכר שהרגשתי ממש טוב אחרי זה והיה לי כוח נראה לי , אבל לא זוכר ממש שזה כאב לי , אולי טיפונת... , נורא נבהלתי...

בקיצור , אבא שלי שהוא איש אלקטרוניקה במקצועו לא ממש נבהל מזה וראה על בשרו מה עושה מפסק פחת , הוא רק בדק שהכל בסדר איתי :o

זה קרה לי עוד פעם אצל סבתא שלי בגיל 14 אני חושב , היה איזה מפסק חשוף , והייתי יחף , ולמזלי הרב מאוד חשוב לציין(טפו טפו) , גם שם היה מפסק פחת...

וגם שם אני לא זוכר שזה ממש כאב לי , אולי קצת צבט , אבל לא כאב(וגם שם נבהלתי מאוד)

פורסם

כשהייתי קטן, בזמן שאבא שלי תיקן איזה משהו לקחתי את הפטיש ואת המסמרים, והתחלתי לדפוק אותם - לתוך החורים בשקע.. הוא נורא נבהל

לא הבנתי למה :silly:

פורסם

ROFL - אבל אתה לא באמת התחשמלת :angryfire::badhairday:

פורסם

זה בעיקרון תלוי אם אתה מקבל AC או DC

אחד גורם לפגיעות וכוויות קשות במקום כניסת החשמל, והשני גורם לנעילת מערכת השרירים והרס מערכת העצבים.. לא בדיוק זוכר מי עושה מה.

פורסם

שהייתי בן 4 הייתי קצת מטומטם(עוד מעט תבינו איך זה מתקשר), הייתי מאוד סקרן ובדקתי כמעט הכל , בקיצור , יום אחד היה לי רעיון ובא היה לי להכניס חוט ברזל(כזה כמו ששמים עליו תפוחי אדמה בלג בעומר) לתוך שקע חשמל(220V) , אז זה מה שעשיתי , ולמזלי היה בבית מפסק פחת , בקיצור , התחשמלתי לחצי שניה כזה , לא זוכר שזה כאב לי , אני אפילו זוכר שהרגשתי ממש טוב אחרי זה והיה לי כוח נראה לי , אבל לא זוכר ממש שזה כאב לי , אולי טיפונת... , נורא נבהלתי...

בקיצור , אבא שלי שהוא איש אלקטרוניקה במקצועו לא ממש נבהל מזה וראה על בשרו מה עושה מפסק פחת , הוא רק בדק שהכל בסדר איתי :o

זה קרה לי עוד פעם אצל סבתא שלי בגיל 14 אני חושב , היה איזה מפסק חשוף , והייתי יחף , ולמזלי הרב מאוד חשוב לציין(טפו טפו) , גם שם היה מפסק פחת...

וגם שם אני לא זוכר שזה ממש כאב לי , אולי קצת צבט , אבל לא כאב(וגם שם נבהלתי מאוד)

ומה תעשה בגיל 24 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים