פורסם 2005 באפריל 420 שנים אני מבין שממש משעמם לך... יש לי עוד הצעה לת'רד "כשאתם גומרים להשתין, את הניעור אתם עושים מצד-לצד או מלמעלה-למטה"? אני פשוט עושה מחקר אנטרופולוגי בנושא...
פורסם 2005 באפריל 420 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: אהה כן, מנערים לצדדים, אחרת זה עלול להשפריץ עליך ועל כל דבר חוץ מהבטן, או על הגב או על הצד, בדר"כ על הצד אבל תלוי איפה (בטיולים בטח אז על הגב, אחרת זה כואב)
פורסם 2005 באפריל 420 שנים "כשאתם גומרים להשתין, את הניעור אתם עושים מצד-לצד או מלמעלה-למטה"? :lol: עם כמה סוכר אתם עושים את הקפה שלכם?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים בד"כ אני נרדם על הגב.שאני רואה טלוויזיה אז מן הסתם אני שוכב על הגב עד שאני נרדם.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מנער אותו באלכסון. וישן על הבטן עם ידיים קרוב לביצים ככה שזה נותן לי קצת התרוממות וככה החבילה לא נמעכת :> ( לפחות לא יותר מידי )
פורסם 2005 באפריל 420 שנים למה אתם מגיבים דברים לא קשורים זה תקף באותה מידה גם אליך... ולמה בשם אלוהים חשבת שזה מגניב או נחמד לכתוב את זה ככה שזה יזוז כל הזמן? אתה יודע כמה מעצבן לקרוא את זה?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים למה אתם מגיבים דברים לא קשורים [move]תגיד התמונה שיש לך זאת חברה?[/move] וכל זה נאמר ע"י פותח הת'רד... מה יהיה? עוד פעם התחלנו עם גל הת'רדים המטומטמים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.