פורסם 2005 באפריל 420 שנים אני רוצה ש F יהיה D ועוד...עשיתי חיפוש ומישהו אמר לעשות בRUN את הפעולה diskmgmt.mscאבל כשאני עושה את זה זה כותב לי ACCESS IS DENIEDאותו דבר עם אני עושהStart -> Control Panel -> Administrative Tools -> Computer Managementיש אולי איזושהי דרך אחרת? או תוכנה שתעשה את זהתודהנ.ב.. WINXP PRO
פורסם 2005 באפריל 420 שנים ב-Windows XP, הכי טוב שתגדיר משתמש עם הרשאה של Administrator ותשתמש ב-Computer Management.במידה ואתה מעוניין בתוכנה ייעודית, אתה יכול להשתמש ב-Letter Assigner (התוכנה הזו עובדת גם ב-Windows 98).
פורסם 2005 באפריל 520 שנים מחבר כל הקטע הוא שאני זה האדמין של המחשבובקשר לתוכנה.. לצערי היא לא פועלת על XP
פורסם 2005 באפריל 520 שנים טעות שלי. עבדתי עם התוכנה רק ב-Windows 98. ב-Windows 2000 וב-Windows XP לא הייתי צריך אותה, מכיוון שיש להם יישום מובנה משלהם למטרה זו.אם אתה ה-Administrator, אז לא אמורה להיות לך בעיה. אין לי מושג למה אין לך גישה.אפשר אולי לשנות את האותיות המוקצות לכוננים דרך ה-Registry.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים גם לי יש את הבעייה המעצבנת הזאת אצלי המחיצה הראשית זה -G (וזה ממשיך עד I) ניסיתי לשנות דרך ניהול דיסקים (יש שמה כזו אופציה ) אבל הוא כותב לי שהמערכת לא יכולה לשנות את הכונן של מערכת האיתחול או של אמצעי האיחסון
פורסם 2005 באפריל 620 שנים תנסה לערוך את ה-Registry באמצעות המדריך הבא:http://www.annoyances.org/exec/show/article02-024
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.