פורסם 2005 באפריל 320 שנים אהלןhttp://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1111483517,49497,עברו שבועיים ולא רואים אותו עדיין באופק.... כאמרתם בקורב התכוונתם חודשיים או שבועיים?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אנחנו סה"כ קיבלנו הודעה לעיתונות ופירסמנו אותה. בקרוב זה אומר בתקופה הקרובה, להגיד בדיוק מתי העכברים יגיעו אני לא יכול בגלל שלא מסרו לנו תאריך, טבעי שקורה שדברים מתעכבים. בכל מקרה, אם בזמן הקרוב יהיה לי מידע אחר אני אעדכן כאן.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר זה לא התלוננות אני רוצה לברר אם יש לך עוד מידע....לא מצאתי את המספר טלפון של היבואן
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר גם בחנות של הבחורה330 ו340 זה עולה...לחכות שזה יגיע לעוד חנויות ואולי ירד המחיר או שאין מצב שזה ירד? אני מתכוון לחכות שבוע
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר לא אין מצב... נראה לי זה הבדל של 100 שקל בערך שזה רק המשלוח ותוסיף לזה מסשווה לקנות בחול רק דברים באמת יקרים ולא משהו שעולה 350 שקל
פורסם 2005 באפריל 1020 שנים מחבר זה מופיע באתר של זיגזג אבל עדיין הם לא קיבלו אותו מיבואן ולא יודעים בדיוק מתי יקבלו
פורסם 2005 באפריל 1320 שנים חחח לעבוד עם 1600DPI בשולחן עבודה זה להזיז את הסמן מקצע לקצה ב 2 מ"מ של הזזת העכבר זה טוב כשאתה עובר סביבות עבודה\ משחק הרבה וזה לא ממש נוח להיכנס כל שניה לתפריטים של הדרייברים... רועי
פורסם 2005 באפריל 1420 שנים לכל מי שזה מעניין אותו, מבירור קצר עם היבואן מעתק העכברים עוד לא הגיעו לארץ וההערכה שהם זרקו לי היא אמצע מאי [וגם זה בלי נדר כמ שאומרים] - אז אם אכפת לכם שהעכבר שלכם הגיע ארצה דרך היבואן הרשמי רצוי מאוד שתבדקו מי נותן לכם אחריות על העכבר כי לאור העובדה הזו אני רק יכול להסיק שכל החנויות שטוענות שיש להם את העכברים הללו במלאי נכון לעכשיו מביאות את העכבר ביבוא עצמי/אפור או איך שתרצו לקרוא לו.שוב, זה שיקול שלכם. אבל אל תגידו שלא ידעתם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.