עבור לתוכן

LCD 17 ב2500 שקל, הכי חשוב איכות תמונה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין 710T ל710TM (לשתיהם יש DVI נכון?)

ועוד משהו, יש פה מישהו בפורום ששמע על מישהו שקנה LCD של סמסונג ויש לו אפילו פיקסל אחד שרוף במסך?

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפותח התרד:

אני יכול להגיד לך רק דבר אחד:

עד לפני חצי שנה,הייתי במצב שלך. מרוב קריאה, וחיפוש אחר המסך "הטוב ביותר" ניהיה לי כאב ראש.

פעם זה יותר טוב,לזה אין זה, קצה רענון ,תמונה חלקה, מריחות חרטה.

נמאס לי ,וקניתי VP171B כי הוא היה בין אלה שהתלבטתי. אני יגיד לך משהו- עד עכשיו עוד לא מצאתי בו חיסרון אחד !

כולם טובים, נכון. בכולם רואים,נכון.

אני עוסק בעריכת וידאו,ובגרפיקה. ככה שתמונה חדה וצבעים זה דבר חשוב לי מאוד,כי זו העבודה שלי.

הצבעים במסך כ"כ טובים וחדים, פונטים נראים בו חלק ונקי, ומה עוד אתה צריך?

אני לא משחק ולא רואה סרטים עליו(הבנתי שגם אתה).

הרצתי משחק מהיר וחזק - לא ראו שום "מריחות" כמו שחצי פורום מדבר פה.

בסרט DVD שראיתי בו- התמונה היתה יפה יותר מטלוויזית 100 הרץ חדשה של סוני.

משיחה עם סוכן של היבואן (אומניטק איכות), בפירוש נאמר לי שמחליפים גם לאחר פיקסל אחד שרוף, אבל הובטח לי ש"אין מצב שזה יגיע אלייך ככה",וצדקו.

שבוע הבא אני מזמין עוד אחד, כי אני צריך עוד אחד, והוא הבחירה שלי.

אני אומנם משיג אותו זול יותר מקונה רגיל,(אני עצמאי וקונה ישירות מהספק) אבל עדיין, הייתי מוציא עליו 2500 שקל...

אל תשבור את הראש,תאמין לי שתהנה ממנו...

(אתה מוזמן לבוא אליי לראות אותו,אם בא לך...)

בהצלחה בבחירה.

טל

ערוץ 10 צילום והפקות.

פורסם

בפעם ה-30 אלף - ל-M יש רמקולים.

פורסם

ערוץ 10, תודה על ההסבר והשיכנוע, בתוך עצמאי אתה קונה מאומניטק בלי מע"מ? איך זה עובד בדיוק אולי אני יכול גם לקנות דרך עצמאי ואם אני יוכל לחסוך טיפה זה תמיד טוב..

ואגב, מה המיקום שלך בארץ?

פורסם

מי שמנהל תיק במעמ, יודע איך הפרוצדורה עובדת...

אלה לא בדיוק חוסך, אלא מקבל החזרי מס. סוף שנה במקום לשלם למעמ X שקל, אתה משלם להם X מינוס המע"מ של ההוצאות שלך...

בכל מקרה ,17% מ 2500 זה 360 שקל, ככה שזה לא ממש חיסכון גדול. בכל מקרה מה שאני כן "מרוויח" זה ההפרש ש"דילר" (בעל חנות) מרוויח ככה שאת זה אני חוסך...

אני מאשקלון.

אם אתה מעוניין ואתה רציני לקנות אותו השבוע, דבר איתי בפרטי אני יתן לך את הטלפון שלי,נדבר ואולי אני יסתדר עם היבואן והספק שלו,על מחיר טוב על 2 יחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים