עבור לתוכן

LCD 17 ב2500 שקל, הכי חשוב איכות תמונה

Featured Replies

פורסם

טוב לדעתי הכי כדאי לקנות את ה- VP171B בנירטק, גם המחיר הכי טוב, גם 8MS ואחריות מעולה, גם תשלומים אם צריך, אספקה מהירה והרבה המלצות מאנשים. יש מצב שאני באמת ילך גם עליו, רק נחכה למשכורת ונחליט :xyxthumbs:

• תגובות 34
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה כנראה גם מה שאני אעשה, ובאמת דיברתי עם נירקט והם אמרו לי שזה 8MS מינואר 2005 וגם ראיתי המלצות ב ZAP.

אבל חשבתי אולי יש עוד מסכים יותר חדשים או משהו שיהיו עדיפים למטרות שלי.

פורסם

תאמין לי אין לזה סוף, אני גם במלא התלבטויות וכל פעם משנה דעה, אבל צריך להחליט וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני שוקל אולי ללכת על המסונג 710TM,

לפי הנתונים שלו הוא יותר טוב חוץ מהעבודה שהוא 12MS שזה בכלל לא משנה לי כי אני לא משחק במשחקים.

יש סיבה שהוא עולה בכ-500 שקל זול יותר ולא ממליצים אותו הרבה בפורום הזה?

פורסם

אני שוקל אולי ללכת על המסונג 710TM,

לפי הנתונים שלו הוא יותר טוב חוץ מהעבודה שהוא 12MS שזה בכלל לא משנה לי כי אני לא משחק במשחקים.

יש סיבה שהוא עולה בכ-500 שקל זול יותר ולא ממליצים אותו הרבה בפורום הזה?

האחריות של סמסונג, החלפה אחרי 20 פיקסלים שרופים [או 10], שקבוצת פיקסלים נחשבת לאחד.

פורסם

שקלת את BENQ או אילראמשהו(ברח לי השם שלהם)...מסכים פצצה...הוויוסוניק הם לא נחשבים משהו...עדיף את LG.עם אתה רוצה עד כדי כך חברה ענקית.

פורסם

הוויוסוניק הם לא נחשבים משהו...

אתה רציני? יש להם מסכים מעולים.

פורסם

[glow=red,2,300]לי יש את LG L1720B מסך מדהים פשוט ממליץ בחום הוא אחד הטובים[/glow]

פורסם

אם אתה רוצה איכות תמונה סופנית באמת אז זה לדעתי רק EIZO... אבל בשביל 17" שלהם תצטרך לטפס הרבה מעבר ל-3200 ש"ח...

יש לי אחד בבית נהנה ממנו כל שנייה, איכות תמונה מדהימה צבעים חמים...

פורסם

EIZO יקרים בלי פרופורציה, וזה לא בגלל שהמסכים שלהם טובים הרבה יותר, אלא בגלל שהם מפתחים את כל המסכים מא' ועד ת'.

אם איכות התמונה היא הדבר הכי חשוב לך כמו שכתבת בכותרת אז עדיף לך ללכת על ה171B של VS.

אם אתה בענין זמן תגובה אז לך על הFP71E+ של BENQ. הוא המסך המהיר ביותר כיום.

פורסם

איך ה-915N של סאמסונג?

פורסם

אני פוסל את כל האלה של סאמסונג בגלל האחריות המחורבנת שיש אליהם.

עדיף של VS באמת אוBENQ שיש לי אחד כבר בערך שנה לא נשרף שום פקסל והאיכות חלקה ונעימה לעין...

פורסם
  • מחבר

תשמעו אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה מאשר VS ולא יותר יקרה...

נניח שלא מפריע לי הקטע של האחריות עם סמסונג...יש דגם יותר כדאי בשבילי?

פורסם

תשמעו אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה מאשר VS ולא יותר יקרה...

נניח שלא מפריע לי הקטע של האחריות עם סמסונג...יש דגם יותר כדאי בשבילי?

710T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים