עבור לתוכן

צריך המלצה למכשיר משולב.

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית.

תודה.

פורסם

זה נהייה מעייף.

יש המון המון המון הודעות בנושא,חיפוש יחסוך לכולנו ייסוריי כאב ויתן לך תשובה טובה ומגוונת יותר.

אני מאמין שלפני שקונים מדפסת או מכשיר משולב צריך לשאול את עצמנו האם אנחנו באמת צריכים אחד כזה.

מדפסת:

בימינו דיו למדפסת הוא יקר ביותר. הדרך היחידה לחסוך היא למלות בעצמך את ראשי הדיו שזאת משימה ממש קלה אבל מעייפת לאורך זמן.

דיו חלופי טוב אין בארץ. אני ניסיתי לפחות שמונה ראשי דיו של DMO גם של לקסמרק (שני סוגים) וגם של HP,ופעם אחר פעם נחלתי אכזבה.

אם תלך לחנות מקצועית כדי להדפיס את התמונות שלך (או דרך האינטרנט יש אתרים ממש טובים שעושים את זה) כל תמונה תעלה לך בערך שני שקלים.

אתה תקבל איכות תמונה שמשתווה למדפסת פוטו עם שמונה ראשי דיו שעולה 1400 שקלים ונייר איכותי. ואת זה אפשר למצוא גם בשקל לתמונה.

מכשירים משולבים הם עוד יותר גרועים: הם משלבים מדפסת באיכות בינונית עם מדפסת באיכות בינונית וסרבול ברמה מקסימלית. המכשירים המשולבים שעושים את העבודה טוב עולים מעל 800 שקלים והם מצוידים בהפעלה ללא צורך במחשב ובמודם פנימי (פקס).

מלקסמרק תתרחק - יש לי שתי מדפסות שלהם,האחת Z25 והשנייה משולבת.

לשניהן יש בעיות רצינית, ושניהן מצוידות בדרייברים נוראיים עם תוכנת ריגול (שלוקחת בערך 7 מגה בייט) שאם תסיר או תכבה לא תוכל להדפיס בכלל.

HP מוכיחים את עצמם כיקרים פעם אחר פעם .

אני ממליץ לקנות מדפסת ב400 שלקים איכותית ואמינה שתשמש להדפסת מסמכים. תמונות תדפיס בחנות.

מקווה שעזרתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים