פורסם 2005 באפריל 320 שנים אוקיי טוב אבל אנשים אני צריך שתציעו לי מה כדאיתקשיבו אני רושם לכם שתי מפרטים זה אינטל סלרון והשני אמדי סמפרוןזה הראשון:intel celeron 2400asus p4p800m-x2*256 400sata 7200 80 GB 8MBזה השני:amd sempron 2300 boxabit nf-7256*2 4007200 80 GB 8MBתודההנה שתי אלה מה אתם אומרים ???????????בבקשה תגידו לי מה הכדאיות של כל אחד מהם ובכללי מה הכי כדאי לי ולמה???שוב תודה רבה
פורסם 2005 באפריל 320 שנים יש לך כבר דיון בשביל מה עוד אחד.? קח את השני ,אבל זיכרון בסטיק אחד של 512. :xyxthumbs:
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אבל כולם אומרים לי לקחת את הראשון של סלרוןאומרים שהוא יהיה לי יותר טוב לעבודות שאני יצרך ולאינטרנטאני לא צריך את המחשב כל כך למשחקים
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אבל כולם אומרים לי לקחת את הראשון של סלרוןאומרים שהוא יהיה לי יותר טוב לעבודות שאני יצרך ולאינטרנטאני לא צריך את המחשב כל כך למשחקיםמי זה כולם?חברים שלך? ,פה מבינים יותר טוב מהם.אתה רוצה קח את הסלרון הישן והעלוב הזה ,כי בטוח זה לא D ותידפק.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מי זה כולם?חברים שלך? ,פה מבינים יותר טוב מהם.אתה רוצה קח את הסלרון הישן והעלוב הזה ,כי בטוח זה לא D ותידפק.על המילים האלה אין ויכוח....אתה באת כדי לקבל דעה....קיבלת...הסלרון הוא מעבד נפל בידיוק כמו האחים הגדולים שלו PEN4/XEON ....עם זה סלרון D (שלא נראה לי שתקבל אותו כי זה נראה מפרט איבורי מדי)אז זה יותר טוב,אבל לא עולה על הAMD בשום דבר.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים עוד פאנבוי אתה משווה סלרון ישן למעבד פנטיום 4 פרסקוט? הסלרון היה בסדר בתקופתו Low-End רגיל למדי, היום הוא לא משהו ולהשוות שני מעבדים משתי תקופות שונות לגמרי זה די טימטום ועוד להגיד שאחד מהם הוא נפל, בגלל שאתה משווה אותו למעבד חדש לגמרי :bash:
פורסם 2005 באפריל 420 שנים הסלרון D הוא פנטיום 4 מוחלש....בידיוק כמו הסמפרון שהוא A64 מוחלש(754).והסמפרון עולה על הסלרון בביצועים,אין מה להשוות.סלרון-קטןP4-בינוניXEON-גדולסמפרון-קטןA64-בינוניOPTERON-גדול.זה יבהיר קצת את התמונה עם אתה לא מבין.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר אני לא מבין אותכם באמתכולם פה אומרים לי שהסלרון יותר טוב מהסמפרוןופתאום אתה אומר לי שלא??מוזר...אגב אתם יכולים בבקשה לרשום לי כמה עולה המעבדceleron d 2400וכמה עולהceleron קצת יותר טוב מה הפרשי המחירים????תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.