עבור לתוכן

כרטיס קול עם יציאת SPDIF בצורת RCA או אופטי, ולא קריאטיב

Featured Replies

פורסם

היי

בגלל שאני לא ממש מעודכן, אני אשמח לשמוע המלצות על כרטיס קול.

דרישות:

* הכל, רק לא קריאטיב.

* מן הסתם הערות בסיגנון "עדיף את כרטיסי הקול המובנים בלוח" הן מיותרות, כי אני לא יחליף עכשיו לוח אם בשביל זה...

* יציאת spdif עם חיבור RCA או חיבור אופטי

* תמיכה נורמלית גם במשחקים (eax2 וכו')

* אין צורך בכרטיסים עם קופסאות שליטה חיצוניות, ועדיף כמה שיותר זול.

מערכת נוכחית:

epox 8rda3+ rev2

barton 2500

512mb pc3200

תודה

פורסם

יש את הכרטיס החדש של הרקולס : הפורטיסימו 4.. רק שאני לא יודע אם הוא נמכר בארץ ואם יש לו יצאת SPDIF עם חיבור RCA (זה חיבור שחור מרובע ?)

אם כן אז יש לי כזאת יצאיה ואם יש לי (פורטיסימו 3) אז גם בטוח יהיה ב4...

פורסם

החיבור המרובע זה SPDIF בצורת אופטי ..

פורסם
  • מחבר

זה אכן חיבור אופטי... ובעיקרון הוא גם אפשרי (ערכתי את ההודעה המקורית).

יש המלצות לכרטיסים נוספים (את ההרקולס לא ממש מצאתי בארץ לצערי...) ?

פורסם

בלוח שלך יש כבר יציאת SPDIF אופטית  , אתה רק צריך BRACKET , בעיקרון יש לי 8RDA3i גירסא חדשה יותר שבאה עם יציאת קוקסיאל(שזה יענוSPDIF ביציאת RCA) מובנית בלוח , אבל במקרה גם יש לי את הBRACKET שמתחבר ללוח , אני מוכן למכור לך ב50שקל אם אתה רוצה.

עוד דבר , אם תקנה ממני את זה או תזמין מאיפוקס לא תהיה לך שום סיבה לקנות כרטיס אחר כי שאתה משתמש ביציאה דיגיטאלית(יענו אופטית או קוקסיאלית) זה מבטל לגמרי את הכרטיס קול לפי מה שהבנתי והאיכות היא אותו הדבר בכל הכרטיסים , וכן אני בטוח מאה אחוז שהBRACKET שיש לי מתאים ללוח שלך.

פורסם
  • מחבר

זאת אפשרות, למרות שהביקורות עליו ברשת דיי לא בטוחות בעצמן.. חשבתי יותר לכיון ה-Prodigy 7.1, רק חבל שהוא מטפס מעל 850 ש"ח...

פורסם

בגלל זה המלצתי על ה MAYA ..

יש גם את הפורטיסימו ואת הdigifire .. הם בפחות מחיר אבל ניראה לי פחות ביצועים

פורסם
  • מחבר

המאמר הזה בהחלט הבהיר כמה דברים (במיוחד ל-resampling המיותר שקריאטיב עושים)...

נראה לי שה-Prodigy 7.1 נכנס חזק לתמונה, לאור העובדה שהוא בערך היחיד שמשתמש ב-Envy24HT האיכותי וכולל גם תמיכה נורמלית במשחקים (קידוד בחומרה וכו'), למרות שלפי Digit-Life הוא נופל מהאודיג'י 2 במשחקים, ולכן אולי עדיף למצוא משהו זול יותר שישמש אותי רק ליציאה דגיטלית (שוב, עדיפות משמעותית ל-RCA על פני אופטי), בעוד אני אשאיר את ה-audigy2 למשחקים..

פורסם

זה לא יהיה בזבוז לקנות את שניהם ? אולי תקנה רק את הפרודיג'י...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים