עבור לתוכן

שתי שאלות בהוגע לקירור מים.

Featured Replies

פורסם

1. האם צריכים לקנות מים מיוחדים או שאפשר עם כל נוזל?

2. מהרדיאטור יש מקום לצינור שמכניס מים ומוציא מים?

פורסם

אני לא מבין במערכות קירור מים

אבל אני חושב שאפשר עם כל נוזל (אבל עדיף מים ושהוא לא יהיה דליק) שהוא קר.

פורסם

1 כן אני חושב שאתה יכול להסויף איזה צבע למים או צבע מאכל שההיה יפה כזה

2 כן למה מה חשבתה שהמים ישארו שם כל הזמן?

פורסם

יש נוזלים שהם יותר טובים ממים לפי מה שאמרו פעם שמן מכונות זה לא ממש ניראה לי אבל מישהו אמר שזה טוב

פורסם

אני רואה שאנחנו צריכים להכין מאמר מקיף על מערכות קירור מים.

אז ככה.

א. יש מערכת קירור מים במעגל סגור, עם מיכל מים קטן ממנו נלקחים המים וחוזרים בסוף הסירקולציה.

ויש מערכות קירור מים פתוחות של המחוברות נגיד לברז.. ומה המים יוצא בחזרה נגיד לכיור או משהו כזה.

ב. אפשר לעשות שימוש במים רגילים אך לא מומלץ בגלל שהם יוצרים אבנית במשאבה ועלולה להיווצר קורוזיה ברכיבים השונים ולמנוע זרימה חלקה של המים.

לשם כך יש מים של רדיאטור של האוטו, אלו מים עם הולכה תרמית גבוהה יותר ומורכת מכמה נוזלים אשר גם ימנעו קורוזיה ואבנית.

ג. שימוש בזמן למשאבה רגילה יהרוס אותה.

פורסם

צודק נוזל רדיאטורים מצוין לקירור ולא עושה אבנית אבל לא כל משאבת אקוריום פשוטה תשרוד את החומרים שבתוכו לכן יש להשקיע במשאבה קצת יותר רצינית (משאבה למי ים) הפרש די משמעותי במחיר במקום 70 שקל 250+

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שקונים ערכת קירור מים בדרך כלל זה בא בצירוף בקבוק מכיל חומר מיוחד בולט ( צבע ) שתוכלו לראות ומחזיר אור בשביל ה LED ולא מתחמם מהר כמו מים.

שאתם שמים אותו ( קירור מים זה אומר שחייב להיות מים ) ובדרך כלל אתם לא מחליפים את זה ( זה לא נגמר ) והבקבוק גדול יחסים שאם נדלק בטעות או דליפה משהו אתם יכולים למלות

( אני לא כזה מומחה בזה אמרתי רק מה שאני חושב )

פורסם

מה שטוב גם בנוזל מיוחד לקירור שאם יש דליפה במערכת אז לא יהיה בעיה של קצר כי הוא לא מעביר זרם

פורסם

אתם קולטים שאתם מגיבים על תראד מלפני 4 שנים?

פורסם
:lol: :lol: :lol: מי הטיפש שהקפיץ את הנושא :lol:
פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol:akay666 :lol: :lol: :lol:
פורסם

ומי הטיפש שממשיך אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים