עבור לתוכן

מחירים ומידע על Altec VS4121.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב.. פסח מתקרב ואיתו גם האפיקומן.. צריך להתחיל להתכונן :)

בכל מקרה החלטתי כנראה ללכת על זוג רמקולים חדשים.. 3 שנים שירתו אותי קופסאות העץ המעפנות שלי ונראה לי שבאמת מגיע לי קצת יותר (:

אחרי סקר שוק קטן וכמה סקירות ממה שהבנתי ה-Altec Lansing VS4121 הם הרמקולים 2.1 היותר מומלצים בטווח המחירים של 500+ שקל..

אבל הקטע המוזר הוא שבכל סקירה/הודעה בפורם שראיתי עליהם (אפילו מלפני שנה+) כולם ציינו שהמחיר הוא 500-550 שקל גג.. וחיפוש מהיר בזאפ הראה לי שהמחיר הכי נמוך הוא 650 שקל.. בכל זאת 150 שקל זה לא מעט כסף וקצת חבל לי.. אז מישהו יודע מה הולך פה? יכול להיות שבחנויות לא ווירטואליות המחיר יותר נמוך? ואם כן איפה באמת אני יכול לראות אותם בפעולה? (אני גר בת"א.. אז אם מישהו מכיר חנות באזור זה יכול להיות נחמד)..

כמו-כן רציתי לבקש בקשה קצת מוזרה ממישהו שכבר יש לו את הרמקולים.. אם הוא יכול להגיד לי את הגובהXרוחב של הרסיבר.. זה מאוד יעזור לי!

תודה מראש!

פורסם

למה שלא תקנה את ה-ATP3?

פורסם

המידות של הסב-וופר גובה 34 ס"מ , רוחב 20 ס"מ

פורסם

לאלטק יש יציאת אוזניות על הרמקולים מה שאין לATP3 וזה ההבדל היחידי בערך.... (והמחיר :smile1:)

פורסם
  • מחבר

למה שלא תקנה את ה-ATP3?

כניסה לאוזניות (תמיד אפשר לזחול מתחת למחשב, לנתק את הרמקולים ולחבר את האוזניות.. אבל אני משתמש באוזניות די הרבה וזה משהו שחשוב לי)

וגם בגלל שבכל הסקירות שקראתי הבנתי שהאיכות של ה-VS יותר טובה.. ואם אני כבר מוציא 450 שקל אז עוד 100 בשביל אוזניות ועוד איכות כבר עדיף לי..

וליפה, תודה.. חוצמזה מישהו יודע משהו על המחירים/חנויות?

פורסם
  • מחבר

שלחתי הטעות פעמיים.. נא למחוק

פורסם
  • מחבר

?

כולם ציינו שהמחיר הוא 500-550 שקל גג.. וחיפוש מהיר בזאפ הראה לי שהמחיר הכי נמוך הוא 650 שקל..

כתבתי את זה בהודעה הראשונה שלי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים