עבור לתוכן

אנטישמיות - היום בערוץ 2

Featured Replies

פורסם

זה התחיל אצל הקוקנים וזה נגמר בסינגפור. יש סקינהדס בכל העולם רק שפחות ממחציתם נאצים. אתה מרגיש צורך עז לקרוא לי נאצית - בסדר, אם זה עושה לך הרגשה טובה, מי אני שאתווכח? ::)

אל תכניסי לי מילים לפה, זה לא מה שאמרתי. אמרתי שזה חסר סיכוי לנסות להוכיח שאת רק סקינהד ולא נאצית.

פורסם

טוב דריה, קלטנו... התלהבת קצת... בסדר.

גלוחי ראש הם מורדים מגניבים, פורצי דרך והם אנשים מדהימים ואת אחת מהם.

קיצר קוראים לזה פריקים.

זה בכלל לא הנושא אם לא שמת לב :-*

פורסם

אני לא פריקית!!! %@#$#!!! :bash:

פורסם

את גם לא SKINHEAD, לפחות לפי התמונה האחרונה שראיתי פה בפורום.

פורסם

זה לא התספורת, חוצמזה, בנות לא מגלחות את הראש כאילו :s07:

יש לי צ'לסי סטנדרטי ביותר. כמו אצל הבחורה בתמונה למטה:

skingirl120.jpg

פורסם

אנשים, אם אתם לו יודעים מה זה "גלוחי ראש", אז אל תגיבו! זה חבר'ה קצת פריקים, שדומים לפנקיסטים, רק שאצל רובם הראש מגולח, הם פחות מחוררים ופחות מוחצנים. יש להם בד"כ דיעות קונקרטיות, והם לא מתפשרים עליהם. מה לעשות שאצל חלקם הדיעות הן נאו נאציות?

יש הרבה ניאו נאצים שהם לא "גלוחי ראש", אבל מגלחים את הראש בגלל שככה היו עושים בצבא הגרמני, והם מזדהים איתם...

ודריה, מפריק אחד לחבר(ת)ו: את קצת פריקית... :silly: (אבל רק קצת... אני מכיר אנשים שביחס אליהם, אפילו אני נורמאלי...)

פורסם
ואתה רק מפיץ את בורותך וחוסר הידע שלך על סגנון החיים הזה שהחל בשנות ה-60 של המאה הקודמת בשכונות פועלים אנגליות החבורות של אותם SKINHEADS היו מורכבות מבני מעמד הפועלים לבנים/יהודים משכונות הקוקנים בלונדון ומהגרים שחורים מג'אמאיקה.

השקר הוא נר לרגלייך, גם באתר "המדעי" "והאמין" שנתת כאן, אין שום מידע שהיהודים היו גלוחי ראש.

פורסם

והטימטום שלך והנסיונות החוזרים שלך להתגרות בי נפלו חלל. ננעל.

...ו-I.G. אני לא פריקית!!! :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים