עבור לתוכן

אנטישמיות - היום בערוץ 2

Featured Replies

פורסם
על רקע התגברות אירועי האלימות כלפי יהודים אזרחי מדינות שונות ברחבי עולם, יוצא הבמאי נפתלי גליקסברג למסע בעקבות האנטישמיות.

בכל תחנה מתחנות המסע נפגוש בדמות מקומית, אשר האנטישמיות מהווה עניין מהותי בחייה, ומתלווה אליה בסיטואציות המשקפות את המתח בין היהודים ובין אלה שאינם יהודים.

בנוסף, נבדוק האם מצב היהודים רע כל כך, מהו באמת היקף תופעת האנטישמיות כיום, האם הרקע לתופעות השונות של אלימות נגד יהודים הוא אכן אנטישמי, האם זרים אחרים במדינות השונות אינם סובלים באותה מידה, אם לא יותר והאם אין פרטים או ארגונים הדואגים להפוך כל אירוע אלימות לאירוע אנטישמי.

היום, ערוץ 2, 22:20.

http://www.reshet-tv.com/NewSite/minihp.asp?ProgId=828

לפי הפרומואים והתיאור הנ"ל, נשמע מעניין. מקווה שיעמוד בציפיות.

פורסם

בינתיים מרתק.

זה פשוט מדהים לראות את העורך דין והלקוח שלו, מדהים שיש כאלה אנשים בעולם

פורסם

:nixweiss:

אמ, אחרי שצפיתי אני יכולה להגיד שאם לא הייתה לזה עריכה טובה, היה אפשר לסכם את הסרט ב:"יש אנטישמיים היום".

שיחדשו.

ציפיתי ליותר.

פורסם

לא מפתיע כל מה שקורה באירופה היום.

אבל מה שמפתיע אותי הוא שהם כאלה טיפשים ומתכחשים להיסטוריה שזה מדהים...

פורסם

באמת שהם לא מחדשים שם מי יודע מה, אבל בהחלט המצב איננו עגום כמו שאתם מתארים לעצמכם.

מה שכן, אני חייבת להסכים עם העו"ד הזה, אולי תשנאו אותי על זה, אבל האנדרטה בברלין היא באמת רק "הרבה בטון". אולי זאת הסלידה שלי מאמנות מודרנית אבל באמת, האם כך מנציחים 6 מליון נספי שואה?

יוצא לי לדבר עם ניאו-נאצים על בסיס יומיומי כמעט, להתווכח וכיו"ב, רובם הם לא חצי ממה שאתם חושבים. סתם אנשים מדוכדכים שמחפשים לתלות את הצרות שלהם במשהו, או במישהו. הרבה מזה זה באמת מרד נעורים, לתפוס את עצמך כקשוח כי אתה שונא מישהו. בגרמניה זה בעיקר מיאוש, מההגירה המוסלמית הגואה שמראה את ראשה המכוער במגוון צורות, רצח ת'יאו וואן גוך למשל, ושאר פעילות פלילת שמתבצעת בעיקר ע"י מהגרים מארצות מוסלמיות. האבטלה שמביאה איתה מרירות שהופכת מהר מאוד לאגרסיה.

אחרי כל השנים שיצא לי לקרוא על נאו-נאצים, לנהל מחקרים עצמאיים ומלדבר עם כאלו, הגעתי למסכנה שכיום רובם אינם מסוכנים אלא רק כלבים שנובחים הרבה, אלו שנושכים הם לאו דווקא המסוכנים ביותר כי הם לא יותר מאשר אנשים שקודם כל שונאים את עצמם ומצדיקים את חייהם על האדמה ע"י הדבר היחיד הטוב, כביכול, אצלם והוא צבע עורם. מה שהם שוכחים הוא שאין אתה בוחר את צבע עורך בהיוולדך...

פורסם

לא צריך ללכת עד אירופה יש מספיק חארות ששונאים יהודים בפרט ואת ישראל בכלל גם בתוך ישראל

והיו מאוד רוצים שלא יהיה ישראל ולא יהיו יהודים

נושא חשוב אבל אין טעם סתם לזיין לאנשים בשכל על משהו שהוא לא חדש כולם יודעים על זה שיש שנאת יהודים בכל העולם ושנאת זרים בכלל

עוד בבית ספר לומדים על זה אז סתם לקחו להם ועשו תוכנית

פורסם

דוגרי... מיותר. צריך גם לעשות את יום השואה רק פעם ב12 שנה כי נמאס לשמוע על זה כל הזמן בבצפר ::) ::) ::) ::) ::) ::) (ציניות)

פורסם

התכנית הזאת הרימה אצלי יותר גבה מרייטינג. נמאס כבר מכל ה-brain dead TV shows שחושבים שהם יודעים הכל על סקינהדס ומוציאים אותנו (כן, אותי) בתור נאצים מה שנותן לנאצים יותר לגיטימציה לאמץ את סגנון הלבוש ולטעון שהם כאלו. :kopfpatsch:

פורסם

מה לעשות דריה שהניו הנאצים היום הם גלוחי ראש (בעיקר).

וזה שאת מאמצת לך או אימצת לך סגנון כזה... זה כבר בעיה שלך, התוכנית הזאת היא על ניו נאצים ועל אנטישמים, זה שדיברו על SKINHEADS זה לגיטימי כי זאת קבוצה באירופה שמאוד קשורה לניו נאצים.

חוץ מזה הבמאי נתן מאוד למרואיינים לעשות את הסרט ולא הציג את המציאות לפי העיניים שלו, כמובן שזה הסרט שלו והעריכה שלו אבל הרושם שזה מאוד אוביקטיבי.

פורסם

במקום להצניע את היותך גלוחת ראש,עוד ברוב חוצפתך את מפיצה את היותך גלוחת ראש ועוד מעיזה לבוא בביקורת

על סידרת טלויזיה?

את נמצאת במדינת היהודים,את בהמה פשיסתית אבל כאן את תתני כבוד לזכר השואה ולזכר היהודים.

פורסם

ואתה רק מפיץ את בורותך וחוסר הידע שלך על סגנון החיים הזה שהחל בשנות ה-60 של המאה הקודמת בשכונות פועלים אנגליות החבורות של אותם SKINHEADS היו מורכבות מבני מעמד הפועלים לבנים/יהודים משכונות הקוקנים בלונדון ומהגרים שחורים מג'אמאיקה. הם היו שומעים ראגיי וסקא והם היו A-political. זה שניאו-נאצים אימצו את המראה הקשוח ועשו Hijack לקאלט זה לא הופך עכשיו כל סקינהד לנאצי. יש פה (בישראל) קהילה קטנה ומשגשגת של סקינהדס כחול-לבן ולא זכורה לי התנהגות פאשיסטית מעין זאת.

מה שמרגיז אותי בכל התכניות האלו זה שהן רק עוזרות לניאו-נאצים בהמשך ה-Hijack הזה של הקאלט.

יאללה, אם כבר החלטת שאתה לא יודע כלום והוכחת את זה, אז בוא נלמד אותך בדרך הישנה: Skinhead FAQ

פורסם

porscher תן לאפס באן

פורסם

גם אם מה שאת אומרת נכון וגם אם יש לך קשר אדוק עם אותם בני מעמד הפועלים משכונות הקוקנים בלונדון וכו' וכו', העובדה היא שהדימוי הזה מעלה ישר הקשר נאצי היום בכל העולם, ואת מנסה לעמוד על שלך ולהסביר שאת לא נאצית- זה חסר כל סיכוי.

פורסם

זה התחיל אצל הקוקנים וזה נגמר בסינגפור. יש סקינהדס בכל העולם רק שפחות ממחציתם נאצים. אתה מרגיש צורך עז לקרוא לי נאצית - בסדר, אם זה עושה לך הרגשה טובה, מי אני שאתווכח? ::)

פורסם

ממש התאכזבתי

הייתי כולי בציפיה שזה יהיה משהו איכותי ומעניין וזה סתם היה משהו לא מענין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים