עבור לתוכן

פורסמו המיקודים - לכל המעונין !

Featured Replies

פורסם

איך אני יכול ליראות את מה שאני מוריד באיזו תוכנה?

Adobe Acrobat Reader

• תגובות 33
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רגע, אני תמיד מתבלבל, ביה"ס הרגילים (הממלכתיים) - מי שלומד בהם עושה בגרות של אינטרניים או אקסטרניים?

פורסם

אני לא מאמין שלא ירד תנועה הרמונית במכניקה. :'(

השנה אני נפטר מ:

1. היסטוריה

2. תנ"ך

3. מתמטיקה ישאר רק 007

4. מכניקה

5. מדעי המחשב ישאר רק עיצוב תוכנה.

פורסם

רגע, אני תמיד מתבלבל, ביה"ס הרגילים (הממלכתיים) - מי שלומד בהם עושה בגרות של אינטרניים או אקסטרניים?

אינטרניים.

פורסם

אני לא מאמין שלא ירד תנועה הרמונית במכניקה. :'(

מה אתה בוכה ירד לכם כל המעבדה

פורסם

יו אני האיש הכי מאושר בעולם מלא נושאים במטמתיקה ירדו כלומר ההסתברות בחיי היום יום ירד הכתיבה הדפוקה על כל השטיות ירד מלאה בטריגו מורכבים עכשיו זה יהיה בדיחה אחרי שהורידו את השורשי היחידה וגם בוקטורים הוריד את כל הסברים המטומטים על המצבים ההדדים בסדרות לא נשאר כלום אחרי שהורידו רקוסיה וחשבונית (נ.ב מה נשאר אז?) בטריגו במרחב הורידו את הצורה הכי מעצבן היקום פרמידה ישרה (זה גם טטראדר נכון?) אז מה שנשאר זה יהיה בטח מנסרה בטכניקות אלגבריות מה שיהיה זה בדיחה מה שהכי מבאס זה שהורידות בעיות במיוחד תנועה כי אני טוב בזה אבל בכללית אני מעושר עד הגג

פורסם

חחחח טוב שבמקום לפרט כל כך בטופס 5 על גאומטריה פשוט יגידו "אין שום יחס, שום דמיון, שום דבר שקרוב אליו או אפילו מזכיר אותו. יש רק גאומטריה של חטיבה"

ו... מה סדרות קשורות לטופס 5? תרגילים על עקרון הצבה בנוסחאות כמו שאר הטופס?

פורסם
  • מחבר

העבירו את הסדרות מ003 ל005 ( יכול להיות שעדיין יש את זה ב003, אין לי מושג ) ועשו אותם ברמה של 5 יח"ל כי זה בעצם שאלון של 4ו5 יח"ל.. שינו מס' דברים בתוכנית החדשה, למשל שנה שעברה לא היה סדרות ...

פורסם

לפי מה שהבנתי, החליפו בין סדרות לטריגו (שאלונים 005 ו-006 או 005 ו-003, תלוי כמה יח"ל).

ד"א, המיקודים למת' (007) ופיסיקה (בחירה: אור ומודרנית) די סבבה.

בשאר לא כ"כ יצא לי להתעמק, אבל לפי השמועות הם קצת פחות סבבה...

ד"א, אני עדיין מתלבט מה יותר מוזר - שיש מיקוד באנגלית, או שיש מיקוד בספורט...

פורסם
  • מחבר

כן שני המיקודים האלה קרעו אותי.. אבל באנגלית במיוחד

תחשבו יש מיקוד על Present Simple ו Progressive אז מה לעזאזל אתה צריך לעשות כשאתה כותב חיבור ? לא להשתמש בזה ?

או בכלל עם היו עושים מיקוד לאותיות, לא להשתמש באותיות A C וG אז מה היינו עושים ?

אי אפשר לעשות מיקוד לשפה זה לא אפשרי :>

פורסם

מיקוד בספורט זה יותר מוזר, אין ספק

מעניין אם המיקוד הוא בשיתוף עם צה"ל ("עוד שנה נצטרך כאלה שרצים עד 60 מטר, אז תורידו להם את ה4000")

ואני שמח עד הגג מהמיקוד במתמטיקה

ירד הגזירה של פונקציות טריגונומטריות, שזה בלי שום ספק הנושא הכי קשה שיש לנו (05 ו-06)

וירדו עוד כל מיני דברים שהם גם ככה לא קשים (למשל סדרות חשבוניות)

ולמי ששאל על סדרות, יש עדיין סדרות הנדסיות (והנדסיות מתכנסות אין סופיות)

המיקוד בפיזיקה חרא בשבילי, ירד כבידה שזה קל ממש ועכשיו למדנו את זה אז זה טרי

וגם ירד חיכוך שזה בכלל קל ממש וגם חלק מתנועה מעגלית ירד, לא בדיוק הבנו מה אז

אנחנו מחכים לשיעור פיזיקה שהמורה תסביר לנו מה בדיוק ירד

ומיקוד לאנגלית זה באמת מטומטם, אבל תחשבו, עוד מעט בטח יורידו ספרות מהמיקוד של 3 יחידות במתמטיקה,

עכשיו תרד הספרה 5 במיקוד, ואז אף אחד לא יקבל 50! (אבל עדיין 40...)

פורסם

מה אתה בוכה ירד לכם כל המעבדה

אני לא עושה מעבדה השנה.

פורסם

אני לא עושה מעבדה השנה.

אז כדאי שתעשה ;D

פורסם

:kopfpatsch:

טוב עידכון ממשרד החינוך:

לתלמידי היחידה ירדה הספרה 0 בבחינות הבגרות במתמטיקה. מעכשיו אסור לכם להשתמש בספרה 0, אסור לרשום 10, ואסור לרשום 100.

ד.א. הציון המקסימלי יהייה 99(או 111, לא החלטתי).

לתלמידי ה3 יחידות ירד משולש שוה שוקיים, והאפשרות להשוות בכלל בין 2 צלעות, ככה שלא יהיו לכם הוכחות של: הוכח שAB = DC, ודומיו.

התרגילים היחידים שיתנו לכם הם להשוות ביו זוויות ע"י חפיפה.

לתלמידי ה- 5 יחידות ירדו 3 יחידות ועכשיו הם נאלצים לעשות רק 2. החומר כולל שימוש בכפל ובהוצאת גורם מחוץ לסוגריים. רק שכאן מותר להשתמש במספרים שלמים בלבד(כלומד, -1, -40, 50, 2, 3 וכו, לא להשתמש בפאי). את החישוב שטח והיקף משולת תחשבו ע"י 3. כמו כן, טוהר הבחינות ירד גם הוא במיקוד, וכעת אתם יכולים להעתיק בבחינה. אם יש לכם שאלה, אתם יכולים להסתובב חופשי בבית ספר, ולחפש את המורה, שגם היא פותרת את המבחן, ולשאול אותה שאלות.

בפיסיקה:

5 יחידות: כל מה שלמדתם מתחילת השנה ירד, וגם מה שתלמדו ירד, ומה שנשאר לכם זה לשחק כדורגל בזמן המבחן ולראות איך הכדור מגיב כשאתם מםוצצים את החבר שלכם בבטן. שימו לב: בונוסים ינתנו אם תצליחו לכוון(בעזרת שימוש במד זיות כמובן) נמוך יותר.

ערכונים בהמשך...

עריכה: INFER התחלתי להקליד את ההודעה שלי לפנייך.

פורסם

עכשיו הבנתי...

שנה שעברו בלשון כנראה שירד טוהר הבחינות במיקוד, שכן הבגרות

בלשון שעשינו הייתה משותפת לבערך חמישה אנשים...

(ולא, אני לא צוחק, למרות שזה מצחיק[ועצוב] ממש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים