פורסם 2002 ביולי 923 שנים ובכן לעיתון מקומי בחו"ל הוא אומר כי החרדים מתרבים כמו פטריות .לא שאני חסיד של הדתיים והחרדיים בארץ , ולא שאני מסמפט אותם .אבל התבטאות כזו מזכירה התנהגות פאשיסטית קיצונית נגד אוכלוסיה שלמה .בכל זאת זה צורם .
פורסם 2002 ביולי 923 שנים עזוב, גם הוא ידוע בתור אידיוט מדרגה ראשונה. וחבל, בהתחלה הוא נראה בתור המפלגה שתייצג את החילונים. אבל האם הוא ייצג אותנו? לא! כל מה שהוא עשה בכנסת הזאת זה להתנהג בצורה קיצונית ומגעילה כמו החרדים.המפלגה הזו לא תשרוד כנסת נוספת.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים אבל התבטאות כזו מזכירה התנהגות פאשיסטית קיצונית נגד אוכלוסיה שלמה .בכל זאת זה צורם .סליחה על הבורות, אבל מה פאשיסטי בזה?!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים במקרה ספיציפי זה הדרך שהוא אמר את הדברים פסולהאין כאן שום פאשיזם לומר את מה שכולם כבר יודעים - אצל החרדים הלודה הרבה יותר גדולה מאצל החילונייםהדרך שבה הוא בחר את המילים פסולה
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ברור שאני לא אומר שהוא צודק או משהו כזה, ברור שברור שאם הוא באמת אמר כזה דבר אז זה ממש לא מתאים!אבל לא הבנתי איך השתרבבה המילה "פשיסטית" לעסק?!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים ברור שאני לא אומר שהוא צודק או משהו כזה, ברור שברור שאם הוא באמת אמר כזה דבר אז זה ממש לא מתאים!אבל לא הבנתי איך השתרבבה המילה "פשיסטית" לעסק?!ממש אין לי מושגאנשים פה זורקים מילים בתקווה שזה יתפוס
פורסם 2002 ביולי 923 שנים פשיזם - ממשל דיקטטורי וגזעני.בין שאר ההתבטאויות הקבועות שלו, ח"כ לפיד מתלונן שהממסד הדתי משתלט "לנו" על המדינה, ושכופים עליו את המוסיקה המזרחית.אין לו בעיה עם רב-גוניות פוליטית ותרבותית, כל עוד כולם יצביעו בשבילו וכולם ישמעו את המוזיקה שלו... LOLזה קשה לנו לקבל, אבל גם יהודים יכולים להיות גזענים ואנטישמים.Just my 2 cents
פורסם 2002 ביולי 923 שנים פשיזם - ממשל דיקטטורי וגזעני.בין שאר ההתבטאויות הקבועות שלו, ח"כ לפיד מתלונן שהממסד הדתי משתלט "לנו" על המדינה, ושכופים עליו את המוסיקה המזרחית.אין לו בעיה עם רב-גוניות פוליטית ותרבותית, כל עוד כולם יצביעו בשבילו וכולם ישמעו את המוזיקה שלו... LOLזה קשה לנו לקבל, אבל גם יהודים יכולים להיות גזענים ואנטישמים.Just my 2 centsיש כאלו שיאמרו שלומר שהיהודים לא יכולים להיות גזענים זו גזענות כנגד היהודים ;D
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר פשיזם: איט' fascismoף ר' faces = צרור שבטים וגרזן, שנשאו ליקטורים* ברומא העתיקה לפני פקידים גבוהים כסמל לשלטונם), תנועה לאומנית קיצונית , אימפריאלסטית ורודנית, שקמה באיטליה אחרי מלה"ע הראשונהף משטר של דיקטאטורה, ריאקציה ודיכוי המוני העם.לקוח ממילון לועזי עברי -דן פרנס .ובכן התכוונתי מזכיר ולא מתנהג כמשטר פאשיסטי ! , כשמדברים על ציבור רחב , או קבוצה מתוך עם , כמושג התפתחותי ועם סרקזם לעגני , הביטוי מזכיר את הרודנים האכזריים שהסתייגו מהקבוצה האתניות במדינתם (לדעתם בלבד !) .
פורסם 2002 ביולי 923 שנים פשיזם: איט' fascismoף ר' faces = צרור שבטים וגרזן, שנשאו ליקטורים* ברומא העתיקה לפני פקידים גבוהים כסמל לשלטונם), תנועה לאומנית קיצונית , אימפריאלסטית ורודנית, שקמה באיטליה אחרי מלה"ע הראשונהף משטר של דיקטאטורה, ריאקציה ודיכוי המוני העם.לקוח ממילון לועזי עברי -דן פרנס .ובכן התכוונתי מזכיר ולא מתנהג כמשטר פאשיסטי ! , כשמדברים על ציבור רחב , או קבוצה מתוך עם , כמושג התפתחותי ועם סרקזם לעגני , הביטוי מזכיר את הרודנים האכזריים שהסתייגו מהקבוצה האתניות במדינתם (לדעתם בלבד !) .הבחור השקיע! הלך למילון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.