פורסם 2005 באפריל 220 שנים למשל אני מעוניין למחוק משהו ואז הווינדוס מודיע לי שהתיקיה שאני מעוניין למחוק בשימוש ואיני יכול למחוק אותה איך אני יכול לבטל את השימוש בתיקיה הזאת ואיך אני בכלל יכול לדעת מי משתמש בה??? זאת תעלומה שכל פעם אני ניפגש בה מחדש...???
פורסם 2005 באפריל 220 שנים תראה , יש לך מס' אפשרויות לפתור את הבעייה הנ"ל:1. לנסות למחוק את התיקייה/קובץ במצב בטוח(Safe Mode)2. להתקין את התוכנה Delete Doctor ולהסיר את הקובץ/תיקייה שמסרבים להימחק.3. למחוק דרך פקודה בדוס.נ.ב - תערוך בבקשה את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ותציג את השאלה שלך בקצרה.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים הנה התשובה ל"תעלומה" שלך שארלוק הולמס כשישום פעיל אתה תמיד יכול "לכבות" אותו פה(ראה תמונה) אתה לוחץ על 1 (ראה תמונה חץ 1) כדי שזה ישלב לך את כל הישומים שלך ולא של המערכת ואחר כך 2 (ראה תמונה חץ 2) אתה פשוט לוחץ עם הכפתור הימני של העכבר ובוחר END TASK ואז תנסה לימחוק ותראה שזה נמחק מקווה שעזרתי לך שארלוק הולמס... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 220 שנים תתפלא "שרלוק הולמס"( :) , אבל לא תמיד אתה יכול לדעת לפי התהליכים איזה תהליך לסגור כדי שיפסיק את השימוש באותו קובץ. לעומת זאת במצב בטוח , רק התהליכים החיוניים למערכת פועלים , ככה שרוב הסיכויים שהוא יצליח למחוק את הקובץ במצב בטוח.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים זה כותב הודעת שגיעה ושם הישום!!!!!!!!!!!!!! ככה אתה יודע איזה ישום לכבות תתפלא "שרלוק הולמס"( :) , אבל לא תמיד אתה יכול לדעת לפי התהליכים איזה תהליך לסגור כדי שיפסיק את השימוש באותו קובץ. לעומת זאת במצב בטוח , רק התהליכים החיוניים למערכת פועלים , ככה שרוב הסיכויים שהוא יצליח למחוק את הקובץ במצב בטוח.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר ואם מדובר בתיקיה המנהל משימות משייך אליו רק קבצים פעילים (exe) ואין אפשרות לדעת איזו תוכנה גורמת למניעת מחיקת התיקיה...תודה על העזרה בכל אופן כשזה יקרה אני כנראה יצארך להפעיל את המחשב מחדש ורק אז התיקיה תימחק... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.