עבור לתוכן

תוכנה שמבטלת עלייה של תוכנות ב-Boot

Featured Replies

פורסם

אני צריך תוכנה שמבטלת הפעלה של תוכנות בזמן עליית המחשב.

ב-MSConfig ניתן לסמן איזה תוכנות רוצים שיעלו ב-Boot ואיזה לא. הבעיה היא שלפעמים תוכנות שאני מבטל את הסימון שלהן ב-MSConfig בכל זאת עולות ב-Boot (הסימון שלהן ב-MSConfig חוזר, משום מה), למרות שלא השתמשתי בהן.

אני צריך תוכנה שמזהה את המקום בו כתובה שורת הפקודה שמפעילה את התוכנות אותן אני רוצה לבטל (ב-Config.sys, Autoexec.bat, System.ini, Win.ini, בספריית Startup וב-Registry), ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.

פורסם

...ומאפשרת למחוק את שורת הפקודה באופן קבוע, ולא רק לסמן אותה כ-Disabled.

זו התוכנה עצמה שמחזירה את עצמה לרשימה. זה לא הבעייה של ה-msconfig. תריץ ad-aware ו-hijackthis והן יעלמו (אם אתה לא יודע להשתמש ב-hijackthis עדיף שתשים פה לוג שלו).

פורסם
  • מחבר

זו התוכנה עצמה שמחזירה את עצמה לרשימה. זה לא הבעייה של ה-msconfig. תריץ ad-aware ו-hijackthis והן יעלמו (אם אתה לא יודע להשתמש ב-hijackthis עדיף שתשים פה לוג שלו).

אני לא מתכוון לתוכנות ריגול, אלא לתוכנות לגיטימיות שאני מתקין במחשב ואני לא רוצה שהן יעלו ב-Boot (תוכנות מסויימות לא מאפשרות להסיר את עצמן מה-Boot באמצעות התפריטים שלהן).

הבעיה היא לא של MSConfig, אלא בעיה ב-Registry כנראה (לפעמים ה-Windows חושב שהוא מזהה תקלה וטוען Registry ישן). התוכנה עצמה לא מחזירה את עצמה לרשימה, מכיוון שלא השתמשתי בה מאז שהסרתי אותה מהרשימה (היא לא רצה בזיכרון).

פורסם

קודם כל, האם אתה מדבר על Windows98? אם כן, ואם ה-Windows טוען מידי פעם Registry מגיבוי, סימן שיש לך בעייה אחרת במחשב.

אם זה XP, אז אין מצב שהוא ישחזר Registry בלי שאתה תגיד לו קודם. (למה אתה חושב שזה נובע דווקא מטעינה של registry ישן?)

פורסם

זה פשוט חלק מההגדרות של תוכנות מסוימות

אני אתן דוגמה :

אם תוריד את המסנג'ר ב msconfig הוא בכל זאת יעלה עם המחשב וגם הסימון בmsconfig יחזור והסיבה היא שבמסנג'ר עצמו מסומנת לו האופציה לעלות עם הוינדוס. ברגע שתוריד את הסימון הזה באפשרויות של המסנג'ר ואז תוריד גם ב msconfig אז זה כבר לא יעלה עם המחשב.

בכל מקרה אם בכל זאת אתה מחפש תוכנה טובה שדרכה תוכל לשלוט על הדברים האלו אז יש לך את your uninstaller . תוכנה מעולה שמסירה תוכנות כמו שצריך כולל מהרגי'סטרי ובנוסף לזה היא גם מאפשרת שליטה על ה startup ועוד כמה דברים . מומלצת בחום.

בהצלחה , ואם לא תסתדר אתה יכול לרשום ואני אשמח לעזור :)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם הבעיה נובעת מטעינה של Registry ישן, זו רק השערה. בכל אופן, הבעיה לא ממש חשובה. יש לי ב-MSConfig מספר תוכנות שמסומנות ב-Disable (חלקן מופיעות מספר פעמים) ואני רוצה להסיר אותן לחלוטין מה-MSConfig מבלי למחוק אותן, כדי שלא יהיה ב-MSConfig זבל.

לגבי המסנג'ר, הוא יחזור רק אם תפעיל אותו או אם תפעיל את ה-Outlook Express. אני מדבר על תוכנות שאני לא השתמשתי בהן כלל מאז שהסרתי אותן ב-MSConfig. דרך אגב, את המסנג'ר העפתי לגמרי מה-Windows XP באמצעות Tweak XP.

יש לי תוכנות מסויימות שאני לא רוצה להסיר מהמחשב, רק פשוט אני לא רוצה שהן יעלו ב-Boot.

Your Uninstaller מאפשרת להסיר תוכנות מה-Boot מבלי למחוק אותן? אני רוצה תוכנה שתאפשר להסיר מה-Boot את התוכנות שאני מסמן ולא רק לעשות להן Disable.

פורסם

יש הרבה תוכנות כאלה

אני משתמש ב- windows inspector

http://www.windowsstartup.com/download.php

אם יש לך תוכנת תחזוקה

( system mechanic, tune up וכו') גם בהם משולב מן תוכנית להסרת/הגבלת תוכניות לפי רצונך מהבוט.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להסיר את התוכנות מה-Boot באמצעות התוכנה TuneUp StartUp Manager.

תודה! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים