פורסם 2005 באפריל 220 שנים שלום.! עשיתי מעין פאנל לחור של סידי. עכשיו נוצר רווח ביון הפרספX לבין האנל עצמו. עכשיו אני צריך חומר כזה בצבע אדום/שקוף(העדפה לאדום) כמו פימו אבל שמתיבש אחרי כמה זמן-כמו דבק עכשיו איזה אפשרות יש לי לעשות בלי לקנות חומר מסוים.? נגיד דבק בצבע אדום או לעשות דבק בצבע אדום. תודה מראש.!
פורסם 2005 באפריל 220 שנים יש רובה דבק חם.....אתה שם חומר סיליקוני כזה במכשיר, באיזה צבע שאתה רוצה, בהתחלה שזה מתחמם זה נוזל, ולאחר כדקה שתיים זה מתחיל להתקשות...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים כן, זה בא בצבעים שונים אפילו שקוףהרובה עולה בסביבות ה 30-40 והמקלות סיליקון סביבות השקל לאחדזה משתלם וזה יעיל להרבה סוגי עבודות, רצוי שיהיה אחד כזה בבית....אפשר לקנות כאלה במקומות שמוכרים כלים וחומרים לעבודות יצירה, איפה שקונים בלוקי ציור צבעי גועש וכאלה...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אם אתה מאזור ראשון או שייצא לך להיות באזור ראשון אני אשמח לעזור לךיש לי מקלוני דבק חם שקופים ויש לי שני אקדחי דבק חם.למרות שאני ממליץ לך לקנות שיהיה לך בביתזה עוזר בהמון דברים.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים כן יש, אולי יש בהום סנטר לא יודע אבל ראיתי את זה בכל מיני חנויות שכונתיות של כל מיני כלי כתיבה וכדומה..
פורסם 2005 באפריל 320 שנים יש בהום סנטר חבילה שהיא 6 מקלות בצבעים שונים ובניהם ראיתי אדום אחדזה עולה משהו כמו 15 שקל אם אני לא טועה, לא זוכר , אל תסתמך עלי בקשר למחיר, אבל בטוח יש להם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.