עבור לתוכן

צריך עזרה עם מסכים-לא מבין בזה כל כך.. רוצה לקנות אחד משתלם וטוב ....

Featured Replies

פורסם

שלום :

אני קונה מחשב...

נראה לי שהכל סגור חוץ מהמארז ... אם למשהו יש משהו מארז טוב בסביבות ה200 שקל שיגיב אני מבקש שהוא יהיה מKSP ולא משום חנות אחרת!

(לא כולל ספק כי כבר יש לי!!!)תודה

המפרט:

מעבדי ?AMD? כמות

מחיר סה"כ

Athlon 64 3200+ (S-939) 1

1060

K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 1

680

זכרונות? DDR 400

512MB A-DATA /VT X2

520

כרטיסי מסך? Sapphir (ATI)

RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E

2280

דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL

120GB SATA 1

470

Teac/SONY 1.44 1

40

כוננים- DVD

LG X16 1

150

מארז- חסר לי צריך משהו בסביבות 200 שקל

ספק Power Supply

HEC 400W

300

מקלדות? כמות

Logitech Internet Pro White 1

70

עכברים?

MS Optical + roll 1

50

רמקולים? כמות

CREATIVE Inspire 2500 sub + 2Sp 1

290

סה"כ

5910

להרכבת מחשב שלם מהחלקים הנייל יש להוסיף 190 ¤

המחשב מ KSP .... (הסתובבתי קצת בפורום וראיתי שממש מזהירים מהאחריות המאוד קצרה שלהם ועכשיו קצת מפחיד לקנות משם .. מפרט של 7000שקל...)

החלטתי לקנות מסך 19! עד 1000 שקל ראיתי בKSP את   ?19-996 PF? הוא נחשב לטוב? כי הוא בדיוק לגודל שאני רוצה ובמחיר הרצוי (1050) הוא שטוח המסך הזה? ....

תודה

2יי 2יי

פורסם

במחיר הזה הכי טוב ?2202 ATX MIDI PFC, usb?

מ KSP..

160 ש"ח

פורסם

המסך "19 שאתה רוצה לקנות MAG PF996 הוא מסך לא רע, אבל הוא לא שטוח. יש לו שפורפרת מסך של סמסונג, והזכוכית שלו מבחוץ שטוחה, אבל מבפנים היא לא שטוחה.

אם אתה רוצה מסך איכותי ביותר עם מסך שטוח לחלוטין מבפנים ומבחוץ במחיר שציינת (1,000-1,100 ש"ח), אני ממליץ לך על מסך "17 MAG 796FD2 עם שפורפרת מסך של מיצובישי. לא רק שזה מסך איכותי ביותר, יש לו גם עיצוב חיצוני מושקע (גוף המסך שחור והפאנל הקדמי כסוף).

אם אתה בכל זאת מעוניין במסך "19 וחשוב לך שהוא יהיה איכותי עם מסך שטוח לחלוטין, אז תקנה מסך "19 של סמסונג עם שפורפרת מסך של מיצובישי (אני לא זוכר את הדגם). אבל, זה מסך מאוד יקר (קרוב ל-2,000 ש"ח), כך שלמרות שזה מסך מאוד איכותי וגדול, לא נראה לי שהוא כדאי מבחינה כלכלית, אלא אם כן כמובן יש לך הרבה כסף מיותר.

במידה ואתה קונה מסך של MAG או של סמסונג, תוודא שיש לו שפורפרת מסך Diamontron של מיצובישי. שאר המסכים שלהם לא שטוחים באמת.

דרך אגב, לגבי המפרט שלך, נראה לי ששכחת צורב DVD (או שאתה פשוט לא מעוניין בצורב). במידה ואתה מעוניין בצורה DVD, אני ממליץ לך על NEC ND-3520.

פורסם

בתקציב שאתה רוצה להקצות למסך לא קונים 19".. קונים 17" מעולה, אבל לא 19" כי אז תקבל זבל.

(19" טוב עולה מינימום סביבות ה-1550 ש"ח, כמו ה-Viewsonic G90).

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שהמסכים של MAG הורסים את העיניים זה נכון????? מה לגבי המסך הזה?

אז בסך הכל כדאי לי לקחת את המסך הזה? אין לי עוד כסף למסך ואני רוצה רק 19....

דברו איתי ....

המארז שHewbinK הציע הוא באמת טוב?

?2202 ATX MIDI PFC, usb?

פורסם

מי אמר לך שהמסכים של MAG הורסים את העיניים? :screwy:

ל-MAG יש מסכים מעולים. :xyxthumbs:

כל מסך יכול להרוס לך את העיניים אם לא תשתמש בו נכון.

אתה צריך לכוון את קצב הרענון של המסך ל-85Hz לפחות, לשבת במרחק סביר מהמסך (לפחות 80 ס"מ), והימנע מעבודה ממושכת מול המחשב.

במחיר שציינת, כדאי לך לקנות מסך "17 מעולה. אם אתה בכ"ז רוצה רק מסך "19, אז תקנה את המסך שבחרת. מדובר במסך טוב (לא מעולה), אבל הוא לא שטוח לחלוטין (אני לא יודע אם זה חשוב לך).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים