פורסם 2005 באפריל 220 שנים שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'(עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר).עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות .עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף.כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו.מתי התאריך של הבגרות.???ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור????
פורסם 2005 באפריל 220 שנים i assume you talking about mechanics, anyways the book of Yoram Eshel is good (gray big book) - you can also buy the related answers book which contains full solutions to the questions.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר מכניקה סיימתי.נשאר לי חשמל ופרקי בחירה. והספרים שדיברת עליהם אכן למדתי איתם בכיתה י' שעשיתי מכניקה.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר הלינק האחרון נחמד רק האנגלית שלי לא ברמה כל כך גבוהה.בזמן האחרון אני עובד על זה וקורא על מחשבים באתרים באנגלית עם מילון וזה משפר את האנגלית שלי פלאים.בכל אופן נמקד את הבקשה שלי אני מעוניין בספר על חשמל מקיף מהתאוריות עד הנוסחה ללא קיצורי דרך.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים הדרך הזו עובדרת במתמ' הרבה יותר גבוהה ממה שיש לך (אני מניח שהמתמ' שלך היא ברמה תיכונית) וגם התיאוריה בחשמל, ברמה שאתה צריך/תוכל להבין (שוב בגלל עניין המתמ' והבסיס) אז אין ממש טעם ללכת מעבר לספרים התיכוניים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר למה הכוונה שלך הדרך הזו.והמתמטיקה שלי היא ברמה מאוד גבוהה (תמיד אהבתי מתמטיקה-רק בבית הספר הייתי פחות-לא אוהב בית ספר) ואני תמיד מוכן ללמוד דברים חדשים.עריכה:אפשר לקבל יותר פרטים על הספר יורם אשל וכמו כן אם מישהו יודע מתי הבגרות אשמח מאוד.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים הלינק האחרון נחמד רק האנגלית שלי לא ברמה כל כך גבוהה.בזמן האחרון אני עובד על זה וקורא על מחשבים באתרים באנגלית עם מילון וזה משפר את האנגלית שלי פלאים.בכל אופן נמקד את הבקשה שלי אני מעוניין בספר על חשמל מקיף מהתאוריות עד הנוסחה ללא קיצורי דרך.הדרך בין התיאוריה לנוסחאדי טיפשי שתלמד אינטגרלים משטחיים ומשואות דיפרנציאליות בשביל להבין איך הגיעו לנוסחא (וגם אז לא בטוח שתבין) רק בשביל בגרות בפיסיקה...זה מיותר, תלמד מהספר של אשל, ומאד ספר (שמסביר יותר בתיאוריה) שאני לא זוכר את שמו-ספר לבן גדול שמגיע בשתי חלקים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר האמתי הבגרות היא רק תרוץ....אני באמת מעוניין לללמוד לשם הלמידה ואולי אם כמו שאתה אומר זה מאוד רחב אני יתמקד יותר בחומר(ואולי בהמשך אני יעיין גם בזה) אבל ברור לי שאני חייב ללמוד גם תאוריה בצורה כלשהי.אפשר לקבל את השם המלא של הספר?..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.