עבור לתוכן

היכן להניח את הסנסורים שמרגישים חום ומפעילים את המאוורר ע"י זה?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני כיומיים רכשתי מארז מסדרת ה-6A המפורסמת הדומה למארז המסוקר בפיסיטיפ, רק שאין לו נעילה בצד, יש לי חור כזה שאמור להוציא את האוויר החם מהמעבד החוצה..

בכל אופן אני מאוד מבסוט מהמארז, היה קל להרכיב בו את הרכיבים והכל היה נח מאוד, בתוכו קיבלתי כבר מובנים 2 מאווררי 120 מ"מ עם חיישן סנסור ירקרק לכל אחד, שכנראה המאוורר שמתחת לספק אמור לזהות את החום של המעבד ולפי זה לפעול, וזה שליד ההארדיסקים אמור כנראה לזהות את חום ההארדיסקים ולפי זה לפעול...

הבעיה היא, שהמאווררים פועלים באופן קבוע..... דבר הגורם לרעש רב גם במצב מנוחה ולטמפ' נמוכה מאוד של המעבד.... אני מעדיף מפ' קצת יותר גבוהה ושקט בחדר מאשר רעש וטמפ' נמוכה, ושיפעלו רק כשחם במארז...

אז השאלות שלי הן:

1.האם מיקום הסנסור הראשון ליד גוף הקירור של המעבד היה נכון?

2. האם מיקום הסנסור השני בין חמשת ההארדיסקים (בין 2 העליונים) היה נכון?

3. מה הבעיה של המאווררים האלה? סתם יש להם סנסורים שלא עושים כלום?

תודה רבה ושבוע טוב

פורסם

שלום

גם לי יש מארז מהסדרה הזו(6A19) וצר לי לאכזב אותך אבל המאוררים האלו שווים לת*ת כולל החיישנים  שלהם

אני קיבלתי מאוור אחד עם המארז הוא לא הרעיש לי אבל גם לא עזר לקירור המארז.

אני החלפתי אותו במאורר של - TT שהוא הרבה יותר אפקטיבי.

נ.ב. החיישנים גורמים להגברת מהירות המאורר רק שהם במגע עם מקור חום גבוה (אני בדקתי עם מים רותחים) וגם אז המאורר לא ממש ביצועיסט .

פורסם
  • מחבר

דיי אתה לא רציני... אני שילמתי עליו 390 שקל ב-KSP ונסעתי במיוחד לת"א בשבילו בגלל ששם הוא בא עם 2 מאווררים שאמרו לי שכל אחד עולה 100 שקל...

ויש לי אותו ליד הבית ב-322 שקל (COMP IL), ואמרו שהם יכולים להוסיף לי מאוורר 120 מ"מ נוסף ב-30 שקלים (הם עובדים עם אלקטרוניקה, כך שזה בטח גם מאוורר טוב...)

וואי אני מבואס עכשיו....

תודה בכל אופן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים