פורסם 2005 באפריל 220 שנים שלוםיש לי 2 סטיקים של זיכרון , כל אחד מהם 256 מגה ושניהם מאותו דגם ואותו חברהאם אני שם אותם בדואל הם מקבלים שגיאה ב MEMTEST ועושים לי ריסטים כאשר אני משחק במשחקים, ואם כל אחד לבד הכל טוב ויפהאז מה הבעיה?נ.בהמעבד AXP2000 , לוח אם: Giagabyte 7VTXH+ ויש לציין כי הבעיה קרתה בעבר, נעלמה, וחזרה שוב.תודה לעוזרים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים יש סיכוי שהבעיה היא באחד הסלוטים , ניסית לבדוק אותם אחד אחד אבל בסלוטים שונים?
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר יש לי 3 סלוטים על הלוח, אחד דפוק והשאר איתם אני עובד, הם לא נראים לי הרוסים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים יכול להיות שיש לך בעיית מגעים בסלוט קנה תרסיס(לחץ) שמנקה מגעים ניתן למצוא בכל חנות מחשבים.בכל אופן תנסה לשים כל יום בסלוט אחר וככה תצליח אולי לאתר את הבעיה.תוכנת אבחון ללוח אם תעשה את העבודה.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מזה בדיוק תרסיס לחץ יענו מה עוד השימושים שלו ואיך הוא עובד?(פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה..... :-\)
פורסם 2005 באפריל 320 שנים יש לי 3 סלוטים על הלוח, אחד דפוק והשאר איתם אני עובד, הם לא נראים לי הרוסיםדבר ראשון אם יש לך 3 סלוטים בלוח הלוח שלך לא תומך דואל צ'נל.דבר שני יש לך בעיה בלוח ולא בזיכרונות בגלל שאתה אומר שכשאתה שם אחד מהם כל פעם זה לא עושה בעיות.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים דבר ראשון אם יש לך 3 סלוטים בלוח הלוח שלך לא תומך דואל צ'נל.בלוחות נפורס2 (לפחות ברובם) יש 3 סלוטים לזיכרון והם תומכים בדואל צ'אנל
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אין לו NF2 , הלוח שלו מבוסס KT266A , צ'יפסט של VIA מלפני שנתיים פלוס נסה לעדכן את הביוס , או להחזיר אותו להגדרות הdefault שלו , ייתכן שזה יסדר את הבעיה .
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מזה בדיוק תרסיס לחץ יענו מה עוד השימושים שלו ואיך הוא עובד?(פעם ראשונה ששמעתי על דבר כזה..... :-\)???????
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מנקה מגעים וספריי לחץ זה שני דברים שונים לגמריספריי לחץ - ספריי שיש בו אוויר או כל גז לא מזיק אחר בלחץ וכשאתה לוחץ (כמו דיאודורנט ספריי) הוא מוציא את הגז ומנקה את מה שאתה מכוון עליוספריי מנקה מגעים זה חומר כימי שמנקה מגעים מחלודה, דברים שנדבקו אל המגעים וכו'
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מנקה מגעים וספריי לחץ זה שני דברים שונים לגמרי ספריי לחץ - ספריי שיש בו אוויר או כל גז לא מזיק אחר בלחץ וכשאתה לוחץ (כמו דיאודורנט ספריי) הוא מוציא את הגז ומנקה את מה שאתה מכוון עליו ספריי מנקה מגעים זה חומר כימי שמנקה מגעים מחלודה, דברים שנדבקו אל המגעים וכו' סבבה ....תודה!
פורסם 2005 באפריל 320 שנים התבלבלתי בין שני דברים שקראתי ...אתה אכן צודק ובעצם ההודעה האחורנה שלי הייתה הודעת תיקון. בכל אופן הבלבול היה בין ספריי לחץ זה מאפשר לנקות אבק מהמחשב מאווררים..וספרי מגעים כמו שכבר הסברת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.