פורסם 2005 באפריל 220 שנים זה בטח עכבר אופטי! אתה צריך לכסות את הגלופאד במשהו חלק ולא שקוףצריך לשים איזה בד חלק שיסתדר לך זה הכלותראה תמונות של הפד! ;D
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר מטער חברים אבל המצלמה המסריחה שהביאו לי אינטרנט זהב התקלקלה ואין לי עכשיו אפשרות לצלם שיביאו לי מצלמה אני מבטיח שתהיה גם תמונה. תודה HWzone rulz נ.ב נראה לי שאני יחרוט על הפד את השם של האתר כאות מחווה חחח
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מטער חברים אבל המצלמה המסריחה שהביאו לי אינטרנט זהב התקלקלה ואין לי עכשיו אפשרות לצלם שיביאו לי מצלמה אני מבטיח שתהיה גם תמונה. תודה HWzone rulz נ.ב נראה לי שאני יחרוט על הפד את השם של האתר כאות מחווה חחח זה באמת יכול להיות נחמד! חריטה של hwzone בהצלחה
פורסם 2005 באפריל 220 שנים ישנן שתי אופציות שאני רואה או לקנות עכבר לייזר של לוגיטקאו לעשות משטח מט (מטושטש) שיאפשר לעכבר ליקלוט את המשטח
פורסם 2005 באפריל 320 שנים ישנן שתי אופציות שאני רואה או לקנות עכבר לייזר של לוגיטקאו לעשות משטח מט (מטושטש) שיאפשר לעכבר ליקלוט את המשטחהעכבר לייזר של logitech גם לא יעבוד
פורסם 2005 באפריל 420 שנים ^יעבוד.. אז למה הרבה מודרים עושים פאדים שקופים, אם זה לא עובד? (אני לא מאמין שהם עדיין עובדים עם עכברים בעלי גולה..
פורסם 2005 באפריל 420 שנים לייזר יכול לראות פגמים ועיוותים שלד פשוט לא יוכל להבליט לעין שלו !ואמרתי את האופציה השניה שדי הגיונית ואינה הורסת את העיצוב של הפד
פורסם 2005 באפריל 420 שנים למה אתם אוהבים להתווכח סתם? למה לזרוק דברים לאוויר למרות שאין לכם את הידע?יש לי את העכבר לייזר והוא לא עובד על משטחים שקופים ,הקטע של הלייזר זה רגישות יותר גבוהה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.