פורסם 2005 באפריל 220 שנים תכלס? אותו הדבר,יש מצלמות שבהם יש את ה-SM שהוא מגדיר לו את המינימום המקסימלי שהוא יכול להגיע אליו ולא כמו בM הרגיל בו הוא לא במינימום המקסימלי.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים ד.א בשביל להגיע לסופר מקרו (לפוקוס המינימלי) על העדשה להיום במקום מאד ספציפי (מבחינת הזום). בחלק מהמצלמות (ב- Z1 שלי למשל) ברגע שלוחצים על המקרו, העדשה מתמקמת באותו מקום המאפשר לה להתפקס על עצם במרחק 4cm ומציגה על המסך סופר מקרו, אך ברגע שאשנה את הזום כבר לא אוכל להגיע לפוקוס כה קרוב וה"סופר" נעלם.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים אתה בטוח שהעדשה לא זזה ומגיעה למצלמה שהיא ללא זום ?כיוון שבשימוש עם זום טווח הפוקוס המינימלי גדל עד כמה שאני יודע.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים לא הבנתי את השאלה.כאשר אני לוחץ על כפתור המקרו העדשה מסתדרת במקום מאד ספציפי (מאד קרוב למקסימום ה- Wide Angel אבל זה לא בדיוק שם, הרי שאין לי דרך למדוד את זה). כאשר אני "מגדיל" או "מקטין" את הזום- הפוקוס המינימלי גדל.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר יש מצלמות שבהם יש את ה-SM שהוא מגדיר לו את המינימום המקסימלי שהוא יכול להגיע אליו ולא כמו בM הרגיל בו הוא לא במינימום המקסימלי.לא הבנתי... המינימום המקסימאלי? לא הבנתי כלום...!
פורסם 2005 באפריל 220 שנים יש מצלמות שבהם יש את ה-SM שהוא מגדיר לו את המינימום המקסימלי שהוא יכול להגיע אליו ולא כמו בM הרגיל בו הוא לא במינימום המקסימלי.יותר ברור?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים בעולם המקצועי, משתמשים גם בזום בצילומי מאקרו.ו"שם" יש לך עדשות "טיפה" יותר טובות שמאפשרות זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.