פורסם 2005 באפריל 220 שנים מהאתר הרשמי של Umax : ואם היית מריץ חיפוש היית יודע ששאלה זו נענתה בעבר. כמו כן, אין צורך לפתוח שני נושאים זהים, לכן אחד מהם נמחק. UMAX AstraPix 320S Driver
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר אז זה היה עובד ככה לא הייתי שואלזה לא מראה לי כונן חדש כמו המצלמות הרגילות של היוםזאת מצלמה ישנהמישהו אולי יודע איך לראות תמונות של המצלמה הזאת?
פורסם 2005 באפריל 220 שנים במידה ויש לך XP Pro :Start -> Programs -> Accessories -> Scanner and Camera Wizard
פורסם 2005 באפריל 220 שנים אני לא בטוח שאתה רוצה לראות את התמונות.להגיד שזה **** של מצלמה זה עלבון ל****.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים lazygecko, מה שלומך? אנחנו גם "מכירים" מפורומים אחרים(אסטרונומיה) ואתר שאתה מנהל (אני מבקר בו מידי פעם.. ). אודה אם למרות שידוע שזו מצלמה גרועה יש רמה לכל הודעה ודעה, אנא שמור עליה.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים lazygecko, מה שלומך? אנחנו גם "מכירים" מפורומים אחרים(אסטרונומיה) ואתר שאתה מנהל (אני מבקר בו מידי פעם.. ). אודה אם למרות שידוע שזו מצלמה גרועה יש רמה לכל הודעה ודעה, אנא שמור עליה. שלום שבי. גם לי יש צורך להתפרע לפעמים, אני מתנצל אם פגעתי במישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.