פורסם 2005 באפריל 120 שנים 5-8-10 שניות f-3.2אם טעיתי במשהו אז תאמרו ליתודה מראש[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר למה האחרונה? הסבר שאדע לפעם הבאהומה לכל הרוחות המונח הזה: f-3.2 אמור להיות?? כלומר על מה הוא משפיע בדיוק? אשמח לקבל הסבר בעברית פשוטה ולא בשפה מקצועית,כולם כאן מסבירים באופן מקצועי ואין לי מושג על מה הם מדברים.ואם הבנתי נכון הזמן חשיפה משפיע על כמות האור הנכנסת.[נכון?! מקווה שזה כך]תודה מראש לכל העוזרים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מפני שבראשונות יש על האגור (?) מעין אור מטאלי כזה.. כאילו מיני-פלאש.. לעומת האחרונה.. שהיא בצבעים הטבעיים... ולכן בתמונה זו יש אני ניגודי הצבעים הקיצוניים יותר מכולן.. הבלטה... ושם לנר יש אור יותר כמו של "מדורה" מאשר של "מנורה".. מקווה שהבנת...
פורסם 2005 באפריל 220 שנים F3.2 זהו הצמצם. ככל שתפתח אותו יותר תיחשף ליותר תאורה. נסה לפתוח צמצם (להוריד את ה F) ולהעלות את זמן החשיפה(להוריד את המספר שלו, מכיון שזה יחס הפוך). אחרי זה נסה לסגור צמצלם ולהוריד את זמן החשיפה. אני מאמין שתוכל לראות בעצמך את ההבדלים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר בואו נעשה סדר בדברים ,שאני אבין טוב יותרf=צמצם =כמות האור שנכנס לעדשה?והמספר השני למשל: 1/1000 זה משך הזמן שהעדשה נחשפת לאור?תקנו אותי אם אני טועהתודה מראש לעוזרים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים אתה צודק פשוט קח סיטואציה(והפסל לאור הנר זה אחלה של סיטואציה) ונסה לצלם בהמון מצבים שונים של זמני חשיפה ופתיחת צמצם. פשוט לא קל להסביר איך זה עובד, אבל קל מאוד להבין מניסיון... נסה הרבה פעמים בכל מיני הגדרות שונות ותראה את התוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.