עבור לתוכן

Track-A-Once vs. Disc-At-Once

Featured Replies

פורסם

מהם ההבדלים בין צריבת דיסק ב-Track-A-Once לעומת Disc-At-Once?

האם אחת משיטות הצריבה הנ"ל מאריכה/מקצרת את אורך חיי הצורב?

האם לאחת משיטות הצריבה הנ"ל יש עדיפות בצריבת data או סרטים?

האם לשימוש באחת משיטות הצריבה הנ"ל יש חשיבות בצריבת CD או DVD?

פורסם

בטוח אין לזה קשר לחיי הצורב...

אני לא זוכר בדיוק את ההבדלים, תוכל למצוא על זה הסבר ב-HELP של NERO או בטח באתר שלהם. בטוח ב-GOOGLE.

פורסם

ההבדל היחיד שאני שמתי לב , זה ש DISC AT ONCE סוגר את הדיסק עושה לו FINANLIZE.

פורסם
  • מחבר

גם ב-Track-A-Once וגם ב-Disc-At-Once ניתן לבחור אם רוצים לסגור את הדיסק או להשאיר אותו פתוח.

ב-Track-A-Once הלייזר נכבה אחרי כל Track, בעוד שב-Disc-At-Once יותר מ-Track אחד נצרב מבלי לכבות את הלייזר (כל הדיסק נצרב מבלי לכבות את הלייזר או רק מספר מסויים של Tracks?).

האם כיבוי והדלקה נשנים של הלייזר ב-Track-A-Once עשוי לקצר את אורך חיי הצורב, או שמא אי כיבוי הלייזר במשך כל הצריבה?

לפי מה שכתוב באתר של Roxio, קיים שוני מהותי בין שתי שיטות הצריבה הנ"ל בצריבת Audio. האם קיים הבדל כלשהו בצריבת Data?

http://www.roxio.com/en/support/cdr/taodao.html

האם עדיף לצרוב Data ב-Track-A-Once או ב-Disc-At-Once? מה ההבדל?

האם קיים הבדל בשיטות השונות בצריבת דיסק המכיל הרבה קבצים קטנים או קובץ אחד גדול ומספר קבצים קטנים?

פורסם

כשאתה צורב AUDIO, כל TRACK נצרב בנפרד, כשאתה צורב DATA, כל הצריבה נעשת על TRACK אחד (אין קשר למספר הקבצים).. נראה לי שבשביל OVERBURN חייבים DISC AT ONCE.. לגבי הכיבוי של הראש, זה שולי, שהרי גם כשאתה קורא הוא נדלק ונכבה....

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בצורב רק לצריבה. אני לא קורא דיסקים באמצעות הצורב, כדי לא לשחוק אותו.

אז לפי מה שאני מבין, במידה ואני סוגר את הדיסק לאחר הצריבה, אז אין בעצם הבדל בין שתי שיטות הצריבה בצריבת Data, נכון?

פורסם

בגדול ההבדל העיקרי הוא שב Disc-At-Once אתה יכל לצרוב Audio CD במצב כזה שאין עצירות בין Track ל Track ...

ככה שהמוזיקה תעבור חלק ויפה לשיר הבא , במיוחד שזה דיסקים של רמקסים שכל השירים ביחד ...

פורסם

אני משתמש בצורב רק לצריבה. אני לא קורא דיסקים באמצעות הצורב, כדי לא לשחוק אותו.

אז לפי מה שאני מבין, במידה ואני סוגר את הדיסק לאחר הצריבה, אז אין בעצם הבדל בין שתי שיטות הצריבה בצריבת Data, נכון?

אל תדאג, אתה לא תחסוך הרבה אם לא תקרא ממנו. זה לא "שוחק" אותו כמו שאתה חושב. צורב טוב צריך לעבוד. הוא צריך להחזיק מס' שנים.

ואני לא מבין, אם מצאת את הקישור שעונה לך על השאלות האלו, אז למה שלא תקרא שם וזהו?

פורסם
  • מחבר

אל תדאג, אתה לא תחסוך הרבה אם לא תקרא ממנו. זה לא "שוחק" אותו כמו שאתה חושב. צורב טוב צריך לעבוד. הוא צריך להחזיק מס' שנים.

ואני לא מבין, אם מצאת את הקישור שעונה לך על השאלות האלו, אז למה שלא תקרא שם וזהו?

קראתי את הקישור ש-Jet Li נתן לי, אבל הוא לא ענה לי על כל השאלות שלי בנוגע לצריבה של Data ושחיקה של הצורב. התשובות שקיבלתי בהמשך ענו על השאלה שלי לגבי צריבה של Data, כך שאני מבין שבצריבה של Data אין חשיבות לשיטת הצריבה וההבדל הוא רק בצריבה של Audio.

יש לי צורב איכותי ואני מקווה שהוא יחזיק מעמד הרבה שנים. אני לא משתמש בו לקריאה של דיסקים כדי להאריך את החיים שלו כמה שיותר.

תודה על התשובות שקיבלתי, ואם מישהו יודע עד כמה כיבוי והדלקה של הלייזר בקריאה ובצריבה שוחקת את הצורב (אפילו במידה מועטה), ואיזה גורמים בדיוק משפיעים על השחיקה של הצורב, אשמח לקבל תשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים