פורסם 2005 באפריל 220 שנים ניראה מעולה..החריטה, הסקיצה של החיתוך של הדלת, פשוט נפלא.כדיי להוסיף 2-3 לדים סגולים/UV לחריטה, שהרקע יהיה סגול.
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר טוב אני ברגע זה עובד על הדלת ואני עשיתי הפסקה קטנה אז חשבתי לשלוח כמה תמונות חדשות
פורסם 2005 באפריל 220 שנים זה היה נחמד עם זה היה אפשרי לסיים את הפרויקט הזה בשבועיים אבל יש הרבה דברים שאתם לא יודעים אליהם ואני שומר אליהם כהפתעה P=לגבי הפד הנה עוד כמה תמונות (וכפי שתבינו מהתמונות אין לי בעיה של פיזור תאורה P=)דווקא יש,נראה כאילו החלקים הרחוקים בקושי זוהרים.והחריטה מצויינת
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר כפי שאמרתי המצלמה שלי לא משהו והיא לא קלטתה את האפקט בדיוק כמו שהוא נראה נכון הקצוות לא זוהרים באותו עוצמה אבל רואים את זה הרבה יותר טוב מבמציאות אני כנראה יעשה לוח כזה חדש למה יש לי כמה בעיות אז אני ינסה כמה זויות של הלדים היותר קיצוניים עידכונים נוספים בקרוב מעוד
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר והרי לעידכונים טוב סיימתי להוריד את החלקים הגדולים הלא נחוצים וכבר עכשיו ניתן כבר לראות איך זה יראה אני נאלץ להחליף כלים מהדרמל לפצירות כדי לעשות את העבודה היותר עדינה (וזה יקח זמן :-\ ) אבל לא לדעוג אני יעבוד על כמה דברים בו זמנית כדי להמשיך את העידכונים
פורסם 2005 באפריל 320 שנים תצלם את זה באויר בלי החלק האחורי הישן של זה כי אני לא כל כך מבין מה הוצאת ומה לא.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אני כנראה יעשה לוח כזה חדשנראה לי חבל.. לפי דעתי ייצא ממש יפה..ואם אתה מחפש עוד דברים להוסיף למוד, אני לא חושב שיש מארז יותר מתאים למוד של אורות קופצים לפי המוסיקה יותר מהמארז עם הקונספט שלך (:מחכה לעידכונים!
פורסם 2005 באפריל 320 שנים נראה לי חבל.. לפי דעתי ייצא ממש יפה..ואם אתה מחפש עוד דברים להוסיף למוד, אני לא חושב שיש מארז יותר מתאים למוד של אורות קופצים לפי המוסיקה יותר מהמארז עם הקונספט שלך (:מחכה לעידכונים!אני דווקא יותר חשבתי לכיוון של LCD גרפי עם VISUALATION...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.