פורסם 2005 באפריל 120 שנים שלום לכולם אני החלטתי סוף סוף להוזיז את התחת שלי ולבנות את הפרויקט בעיצוב שלי אז זה הולך ככה אני תכננתי מארז קונספט על WINAMP שכולל את כול המוטיבים של winamp ועוד כמה דברים שהוספתי אני יתחיל לשלוח כמה תמונות של מה שהספקתי עד עכשיו
פורסם 2005 באפריל 120 שנים יפה מאוד, עדיף לך לדעתי לפזר את הלדים שמאירים את החריטה מאשר לרכז את כולם במקום אחד. באיזה עובי לוח הפרספקס הזה, ד"א?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר זה היה נחמד עם זה היה אפשרי לסיים את הפרויקט הזה בשבועיים אבל יש הרבה דברים שאתם לא יודעים אליהם ואני שומר אליהם כהפתעה P= לגבי הפד הנה עוד כמה תמונות (וכפי שתבינו מהתמונות אין לי בעיה של פיזור תאורה P=) במציאות אפקט האור נראה יותר טוב אבל המצלמה "המצוינת" שלי עברה הרבה אז... =\ נראה אולי אני ישכנע את אבא שלי להשאיל לי את המצלמה שלו
פורסם 2005 באפריל 120 שנים יפה מאוד! רק זה לא יותר מידי אור במקום אחד? או שאתה מתכוון להסתיר את הלדים עצמם באיזה דרך מתוחכמת :
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר בפד אני יקדח חורים בהתאם למיקום הלדים ואני יעשה יציקה של חומר מסוים ויעצב אותו קח שיסתיר את הלדים ויראה מתאים לעיצוב הכללי D; הכול יתברר בקרוב (אני מקווה) P=
פורסם 2005 באפריל 220 שנים חריטה נקיה ורעיון מקורי ! ביצוע מעולה עד עכשיו, נקווה שזה ימשיך להיות ככה מחכה לעידכונים
פורסם 2005 באפריל 220 שנים נראה אחלהכדאי אולי לפזר את הלדים לאורך כל הדפנות של הלוחמה אתה מתכוון לעשות איתו בכלל? אני משער שלא חלון עם פרספקס כזה עבה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.