פורסם 2002 ביולי 923 שנים רובכם רואים את הפרקים בביפ או מורידים ?בביפ משודרים פרקים רק עד העונה החמישית, העונה השישית כבר בעיצומה בארה"ב.אז כל שבוע ביום רביעי, מורידי את הפרק החדש.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מורידים... כי אין לי ביפ! גם ככה כל הפרקים על דיסקים.. אם מתחשק להקפיץ פרק ישן.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים גם אני מוריד כי הפרקים שאני מוריד חדשים יותר וגם כי אני לא יקנה ערוץ בישביל סידרה אחת
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים העונה השלישית הייתה השיא לדעתי (Chinpokomon!). העונה הרביעית היתה גם מצויינת.בעונה החמישית רק סקוט טנורמן הוא פרק ענק, את השאר לא אהבתי כל כך...דרך אגב, הוא לא באמת אומר Living a lie... זה סתם שטות שהמתרגמים הוסיפו לדעתיהוא עושה lablalalaאין לי מושג איך הם שמעו את זה שם
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים אוו אהה.. אני רואה שאני בין המעטים שהיו באטרף הסידרה בשנת 1998-1999 כשהעונות ראשונה ושניה הסתיימו להן והשלישית היתה בעיצומה.באותה תקופה טענתי שהעונה השניה שלטה... השלישית היתה די חלשה עד לאמצע ומאז הפסקתי לעקוב.להוריד 60 מגה של פרק עם מודם 56 קיי ובפורמט RAM/RM זה היה די מעצבן.
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים אוו אהה.. אני רואה שאני בין המעטים שהיו באטרף הסידרה בשנת 1998-1999 כשהעונות ראשונה ושניה הסתיימו להן והשלישית היתה בעיצומה. באותה תקופה טענתי שהעונה השניה שלטה... השלישית היתה די חלשה עד לאמצע ומאז הפסקתי לעקוב. להוריד 60 מגה של פרק עם מודם 56 קיי ובפורמט RAM/RM זה היה די מעצבן. כמה שזה היה משוגע.. אני עשיתי את זה! (ועוד עם חבילת סוף שבוע.. )
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים שני הפרקים האחרונים שיצאו מהעונה ה6 היו גדולים! במיוחד Simpsons Already Did It למי שראה. אגב, יצא עכשיו DVD עם 4 פרקים ענקיים
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים שני הפרקים האחרונים שיצאו מהעונה ה6 היו גדולים! במיוחד Simpsons Already Did It למי שראה. אגב, יצא עכשיו DVD עם 4 פרקים ענקיים אחלה פרקים! לי יש די וי די, אחר.. לדעתי גם עם פרקים איכותיים ביותר.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים טימי כן אומר livin a lie כי בפרק של הצופים גימי עשה חיקוי שלו והוא אמר את זה הוא מגמגם אבל מדבר ברור יותר
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר טימי אומר ליבינג אין א-ליי ויש לי גם את הקול הזה במחשבלפעמים הוא גם אומר דברים אחרים כמו גובלז, הלהקה ונדמה לי שהוא אמר משהו לפני כמה ימיםאני רואה את הפרקים בביפ בגלל שאני רואה שם עוד תוכניות (החטא ועונשו, באפי ולפעמים גם דיילי שוו ודברים כאלה)ראיתם אתמול את הפרק עם הרבקלסר של דוסון קריק ?הבנתי את העקרון אבל על איזה סרט במדוייק זה היה אמור לצחוק ? 12 קופים, מטריקס או כל סרטי החזרה בזמן ביחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.