עבור לתוכן

כרטיס מסך של איזה חברה כדאי?

Featured Replies

פורסם

אחי יש גם X800XL של POWERCOLOR /GIGABYTE ב2300 שקל בערך..שהוא הכרטיס השני הכי טוב מבחינת מחיר/ביצועים אני חושב.

בכל מקרה הוא הרבה הרבה יותר חזק מה6600GT ועם יש את הכסף לדעתי מומלץ מאוד לקנות.

• תגובות 30
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגיד לנו מה אתה מחפש באופן עקרוני,

אם אתה מחפש Max AA&AF\High res כרטיסי Mid-End לא מסוגלים לעשות דברים כאלה

אבל אם אתה מחפש רזולוצייה נורמלית עם שיידרים בינוניים ה6600GT מספיק.

פורסם

אפשר לשחק בכיף ב1280, רמת פירוט הכי גבוה וAA2 וAF8 עם GF6600GT על כל משחק שקיים היום.

פורסם
  • מחבר

Max AA&AF\High res מה זה אומר?

אני מחפש כרטיס שייתן לי להינות ממשחקים ברזולוציה 1024*768 עם כמה שיותר אופציות וכמה שיותר קרוב לגרפיקה המקסימלית שהמשחק והכרטיס יכולים לספק! אחרת מה זה שווה להשקיע 1000+ שקל על כרטיס אם בסוף אתה לא נהנה עד הסוף מהמשחק?

אני בכלל מתכנן לקנות מערכת AMD 3400+ 64 BIT עם משהו כמו ג'יגה זיכרון ולוח אם טוב...

אז חשבתי אם אני כבר משקיע במערכת טובה שתסחוב שנתיים שלוש אז כדאי כבר להשקיע בכרטיס טוב שלא יהפוך לצוואר הבקבוק של המערכת בכל מה שקשור לגרפיקה.

פורסם

למה אתה קונה מערכת של סוקט 754?

היא עוד מעט תתישן ולא תוכל לשדרג ת'מחשב בעתיד..

עדיף בכלל לקנות

A64 3000+ s939

לוח טוב

ואת השאר להשקיע בכרטיס המשך כמו X800XL שהוא בהרבה יותר טוב מה- 6600GT

פורסם

מי אמר שהוא קונה 754?

פורסם

אפשר בכלל לקנות 6200 ולהפוך אותו ל(כמעט)6600gt על ידי פתיחת צינורות ואוברקלוק

פורסם
  • מחבר

זאת המערכת שאני חושב פחות או יותר לקנות:

מעבד Athlon 64 3500+ S-939

לוח אם ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E, 2xGBL? או GYGABYTE ?K8NXP-SLI (s939) NF4?

ג'יגה זיכרון

וכרטיס מסך על פי המלצותיכם... :)

נראה לי זו מערכת טובה וזאת הסיבה שאני רוצה להשקיע בכרטיס טוב!

פורסם

לדעתי תרד למעבד 3200 או 3000

לוח ללא SLI...

וכרטיס מסך X800XL...

אם אתה לא גיימר אז

3500

לוח עם SLI

ו6600GT...(אחד בהתחלה ועוד אחד...במהלך השנה..)...

פורסם

אם הוא לא גיימר אז בשביל מה 3500? בשביל מה להוסיף עוד GF66GT? ובשביל מה בכלל לקחת לוח SLI?

פורסם

אפשר לשחק בכיף ב1280, רמת פירוט הכי גבוה וAA2 וAF8 עם GF6600GT על כל משחק שקיים היום.

שמגיעים לרמות כאלו הFPS בGT מתחיל לצנוח עקב בקר הזכרון הקטן יחסית

תראה מה קורה שמשחקים על 1280x1024 כמו שאתה אומר

http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041119/geforce-6600gt-agp-10.html

http://www.overclockercafe.com/Articles/NVidia_6600GT/NVidia_Anomaly.htm

ניכרת ירידת FPS חדה.

פורסם

נכון, ישנה ירידה חדה, אבל שחיק או לא? (מעל 25FPS)

והירידה היא יותר בגלל הליבה מאשר הזכרון.

פורסם

כן, אבל עושים בדר'כ עושים ממוצע FPS פר שלב\סצנה ואם הממוצע הוא 30FPS-35FPS סביר להניח שהיו מספר קטעים (או קצת יותר מ"מספר") שבהם הGPU מתאמץ יותר מהממוצע ששם יש קרטועים שהורסים את כל ההנאה של המשחק.

ואז רוב השחקנים מעדיפים להוריד טיפה מעט את ההגדרות הגרפיות ולא להתקל שוב בקרטועים.

פורסם
  • מחבר

למה אם אני לא גיימר אז לקחת מעבד חזק יותר?

לדעתי תרד למעבד 3200 או 3000

לוח ללא SLI...

וכרטיס מסך X800XL...

אם אתה לא גיימר אז

3500

לוח עם SLI

ו6600GT...(אחד בהתחלה ועוד אחד...במהלך השנה..)...

SLI לא מגביר את הביצועים של הכרטיס מסך?? לפחות זה מה שאני פחות או יותר מבין...

ואלה 2 מתוך ה-4 לוחות בערך שתומכים בסלוט 939 בKSP! אז כאילו זה המבחר שיש!! ראיתי באתר לינקים לעוד אתרים אבל ההבדלים במחיר פשוט ענקיים מתחיל (ואני בדקתי רק למעבד) ב-300 שקל יותר יקר לעומת KSP ומגיע ל עד 600-700 שקל יקר יותר לעומת KSP!!

אז אני מעדיף כבר לקנות בKSP...

אני פשוט לא רוצה לשדרג את המחשב כל כמה חודשים-שנה! אני רוצה לקנות מחשב שעכשיו חזק ולא לדאוג שנתיים שלוש שהוא לא יסחוב!

פורסם

כן, אבל עושים בדר'כ עושים ממוצע FPS פר שלב\סצנה ואם הממוצע הוא 30FPS-35FPS סביר להניח שהיו מספר קטעים (או קצת יותר מ"מספר") שבהם הGPU מתאמץ יותר מהממוצע ששם יש קרטועים שהורסים את כל ההנאה של המשחק.

ואז רוב השחקנים מעדיפים להוריד טיפה מעט את ההגדרות הגרפיות ולא להתקל שוב בקרטועים.

בדרך כלל עושים את הבאנצ' יותר עמוס משלב רגיל.

אנחנו מתווכחים על כלום, הGF66GT הוא כרטיס שמספק ביצועים טובים תחת הגדרות מעולות לאנשים שרוצים רמת ממוצעת (וטובה) של פילטרים ורזולוציה (1024*768 2AA 4AF), אבל לא הייתי ממליץ עליו לאנשים שרוצים איי קנדי ברמה מאוד גבוהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים