פורסם 2005 באפריל 120 שנים אני רוצה לראות את המחשב ואת הממיר בטלוזיה, אבל עם פעולת מפסק כשאני בצד אחד של המפסק אני יראה את הממיר ושאני בצד השני של המפסק אני יראה את המחשב. בניתי כבר מעגל כזה אבל מסתבר שהוא לא טוב, יש לי תמונה על תמונה, אני רואה גלים של השידור שני כל הזמן, וכדי למנוע את זה אני צריך להוציא כל פעם את החיבור וידאו השני. מה לעשות?????? הסרטוט הוא ככה, מכל מכשיר חשמלי יוצא כבל וידאו שיש בו 2 חוטים 1.סיכוך 2.פנימי אם תבקשו מה הסיכוך ומה הפנימי אני יוסיף...
פורסם 2005 באפריל 120 שנים וד"א אתה יכול לחבר את המחשב לחיבור הVCR בממיר, וכך מתי שאתה מכבה את הממיר אתה רואה את המחשב
פורסם 2005 באפריל 120 שנים http://img240.exs.cx/img240/8912/img15390mb.jpg תסתכל איפה שהחיבורים של הממיר שלך, בהשוואה לתמונה.. לא יצא כל כך טוב כי הטלויזיה והממיר על זרוע
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר re5pect מה ההבדל בין אם אני מוציא מ vcr לבין אני מוציא מ video outHoly אתה יכול בבקשה לתת לי מעגל חשמלי?
פורסם 2005 באפריל 220 שנים לא לא לא לא לא!הVCR הוא input בממיר, והTV OUT זה OUTPUT במחשב, אתה מחבר מהמחשב לממיר, ואז מתי שאתה מכבה את הממיר אתה רואה את המחשב.!
פורסם 2005 באפריל 220 שנים רק בממיר של ADB יש Input וגם Output ב-VCRלכל השאר אין Inputתפרט יותר מה עשית כי הציור הזה שלך ממש לא אומר שום דבר
פורסם 2005 באפריל 220 שנים כבלים..לא הבנתי מה לא ברור פה..חוט RCA ז\ז מחובר מצד אחד לOUTPUT של הכרטיס מסך דרך מעביר SVIDEO\RCA ובצד השני מחובר לINPUT VCR לממיר של הוטדרך מעביר SCART\RCA
פורסם 2005 באפריל 220 שנים re5pect מה גורם לך לחשוב שהשאלות שלי מתייחסות אליך?! אני שואל את פותח התראד מה הוא עשה לא אותךדרך אגב השיטה שלך (re5pect) עובדת רק עם ממיר ADB ויש לה בעיות משלה
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר ואללה נראה לי מתאם כזה יתאים בול, רק שמקרה שלי אם הבנתי נכון אני צריך רק שתי יציאות input, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.