עבור לתוכן

איפה ניתן לקנות iAudio M3L ?

Featured Replies

פורסם

1900 בארץ...

• תגובות 34
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עאעאעאעא טוב נו אני מניח שזה שווה את זה כי מקבלים גם אוזניות איכותיות וגם עברית מתישהו למרות שאני גם ככה מתכנן לקנות אוזניות חדשות ונורמליות.

לא ביקשתי מהם שידחפו לי אוזניות כפתור מעצבנות אבל אני מניח שזה לא משנה כל עוד זה לא מעלה את המחיר.

פורסם

1900 בארץ...

ניתן לקנות את ה M3 במקום אחר מלבד האתר שהובא לכאן?

פורסם

אני לא יודע אם פוליפון והאתר שהבאתי הם אותה חברה.. אני למשל קניתי את הIAUDIO G3 שלי במחסני חשמל אבל כל מה שראיתי היו נגני פלאש.

אני נהנה משלי עד הגג ! הסאונד פשוט מטריף במיוחד עם האפקטים הקוליים BBE וMACH3BASS זה נשמע פשוט לא מהעולם הזה ! באמת אחת החברות הטובות בעולם לנגני MP3...

פורסם

כאילו, בדיוק בשביל זה יש את הביקורת ?  :kopfpatsch:

השיווק של ה-M3L בארץ צפוי להתחיל דיי בקרוב, והמחיר צפוי להיות דומה מאוד למחיר בחו"ל.

אתה משווה נגן שעולה 350 דולר לנגן שעולה 260 דולר.. הממ... בו נראה מי עדיף..

בכל מקרה אתה בעצמך הדגשת שההבדל העיקרי אולי זה זמן הסוללה שבא לידי ביטוי רק בדגם היקר יותר.. ומי שהולך על ה-M3 יש לו זמן סוללה דומה ל-H320

אני חושב שהמחיר של ה-M3L יחסית לשאר נגני ה-20 ג'יגה אסטרונומי.. ויש נגנים ב-500 שח פחות שנותנים לא פחות ממנו

פורסם

ממש לא ! אם תשווה אותו לאייפוד תקבל מוצר שעולה עליו בכמה רמות (על האייפוד כמובן)

פורסם

ממש לא ! אם תשווה אותו לאייפוד תקבל מוצר שעולה עליו בכמה רמות (על האייפוד כמובן)

אבל אם משווים אותו ל-H320 (וזה מה שנעשה) יוצא שה-320 לא פחות טוב משניהם, ואולי אפילו... (והכל כמובן בהתייחס למחיר)

פורסם

רק הבהרה קטנה: נמסר לנו מהיבואן ששיווק ה-M3L יחל בעוד כשבועיים, אז גם יתפרסם מחירו.

פורסם

אני מחכה לX5 שאמור לצאת החודש בקוריאה.. אני מקווה לקנות אותו.. למרות שכבר יש לי נגן פלאש שלהם

http://mp3.iaudio.com/product/product_X5_spec.php.. זה בקוריאנית אבל אפשר לפרש עם ALTAVISTA.

הוא יוכל לנגן סרטים בתמיכה חומרתית אבל נדמה לי רק ב15FPS, יתמוך בכל הפורמטים המוכרים, 14 שעות סוללה (35 בדגם הL) ויתמוך בUSB OTG.

פורסם

ה X5 נראה משהו חזק ביותר :P

פורסם

הX5 יגיע בעוד חודש ואולי לפני כן לארץ

פורסם

ממקורות יודעי דבר, גם הX5 יגיע בעוד חודש ואולי לפני כן לארץ

כן.. רק שיוכרז רשמית בחו"ל לפני כן.... אולי אתה מתכוןו ל IAUDIO 5, נגן ה FLASH ?

פורסם

לא .אני מתכוון לנגן X5 עם 20GB מבוסס HARD DISK

המכשיר יהיה זמין בארץ באותו זמן כמו בחו''ל

אני מאמין שתוכל לראות תמונות ראשוניות ובלעדיות כאן באתר

פורסם

ממש לא ! המכשיר יוצא בארצות הברית ביוני.. אז תחכה עוד לפחות חצי שנה אחרי זה כדי שהוא יגיע לארץ (לא בייבוא אפור)

פורסם

סולריס

אם קראת את הסקירה בטח שמת לב שיש יבואן מסודר (לא אפור) פוליפון טכנולוגיות

לכן אין שם סיבה שהמכשיר לא יהיה זמין בארץ באותו זמן שהוא יהיה זמין בארה''ב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים