עבור לתוכן

שאלה לגביי ירדית מחירי הזיכרונות ב-KSP

Featured Replies

פורסם

אז אין בעניין הזה שום היגיון, מיילה הם היו מפרידים את זה לשני מוצרים שונים, אבל שאתה ניגש ל KSP ובוחר את המוצר, אתה מקבל מודפס ADATA\VT ובמחסן מביאים לך אחד מהם.. זה לא שאתה אומר אני רוצה VT או ADATA בתור שני מוצרים שונים לגמרי..

זה שה ADATA אחלה זכרונות גם יחסית לתקציב הקודם זה נכון, אבל מה בנוגע ל VT? איך הם מול ה ADATA?

השאלה אם מבחינת אוברקלוק או כל דבר אחר הם משתווים או נופלים.

חשוב לדעת דבר כזה, במידה ואתה קונה זיכרון עוד לפני התשלום לציין למוכר שאתה רוצה סוג מסויים, שלא ידחפו לך משהו אחר במחסן..

פורסם

אלו כן פריטים נפרדים במחירון והקבלה שלך מודפסת לפי מה שקיבלת (ואפילו אם לא מה זה משנה ? ).

אני בדקתי סטיקים של ADATA מסוגים שונים מול סטיקים של VT , הגעתי לתוצאות טובות יותר עם ה ADATA מסוג CAS3 (יש גם ADATA CAS 2.5) , ובאמת סטיקים אלו לקחתי לעצמי.

אני אתן לך טיפ קטן - אם יש לך אפשרות תדלג מהר על ה VT האלו.

פורסם

האמת, אני בכלל לא יודע מי אלו החברות VT ו-VDATA האלו. חפשתי ברשת אחר אתרי הבית שלהן ולא מצאתי שום כלום. אם זה לא ADATA אז כנראה מדובר בחברות קיקיוניות שכדאי מאוד מאוד להתרחק מהן.

פורסם

הזכרונות של ADATA בKSP הם 2.5 CL ה 400MHZ...???

פורסם

ב SPD הם CL3

בתחלס כל סטיק שלהם מסוגל לסגור 2.5-3-3-6 בסטוק.

VDATA זה לא חברה, זה צ'יפים שנמכרים בסטיקים של ADATA.

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע על יצרנית צ'יפים בשם VDATA, כנראה היא לא משהו. מה לגבי VT? הם מייצרים זכרונות [למה יש לי הרגשה ש-VT ו-VDATA קשורים אחד לשני ;)] - אבל אין להם שום אתר. בהחלט לא מסייע להם.

פורסם

אני חושב שלבני רונן יש ניסיון עם הצ'יפים של VDATA, אולי הוא יוכל להבהיר לנו קצת את העניינים :)

פורסם

VDATA מצליחים מהירות מקסימלית של 510MHZ בתזמונים 3-3-3 או 3-4-4

הם לא משהו, בכל אופן עדיף ADATA PC3200 מסוג צ'יפים שרשום עליהם 5C- והאותיות ADATA רשומים באמצע הזכרון בזהב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים