עבור לתוכן

שאלה לגביי ירדית מחירי הזיכרונות ב-KSP

Featured Replies

פורסם

אני בזמן האחרון שמתי לב לירידת מחירים נמשכת של זכרונות בחנות המחשבים KSP.

המחיר של זכרון A-DATA 256MB PC3200 היה 180 ש"ח, אחרי זה ירד ל-160 ש"ח והיום המחיר עומד

על 140 ש"ח. אני רוצה לקנות 512MB זיכרון בשני סטיקים שזה יעלה לי 280 ש"ח.

רק השאלה שלי היא אם לקנות עכשיו או צפוייה להימשך הירידה במחירי הזיכרונות?

או שבעצם צפוייה עלייה במחיר שלהם בעקבות הירידה הקיצונית הנוכחית?

וידוע לי שמשך האחריות הוא רק שנה על הזיכרונות ב-KSP, אבל זה לא ממש משנה לי.

פורסם

אני בזמן האחרון שמתי לב לירידת מחירים נמשכת של זכרונות בחנות המחשבים KSP.

המחיר של זכרון A-DATA 256MB PC3200 היה 180 ש"ח, אחרי זה ירד ל-160 ש"ח והיום המחיר עומד

על 140 ש"ח. אני רוצה לקנות 512MB זיכרון בשני סטיקים שזה יעלה לי 280 ש"ח.

רק השאלה שלי היא אם לקנות עכשיו או צפוייה להימשך הירידה במחירי הזיכרונות?

או שבעצם צפוייה עלייה במחיר שלהם בעקבות הירידה הקיצונית הנוכחית?

זה שאלה קשה , עקרונית במוצרי מחשב תמיד המחירים יורדים , חוץ ממחירי הזכרונות ששם המחירים עלולים לעלות

כמו , שזה קרה כבר מספר פעמים , בעבר

פורסם

יש לי שאלה גם שקשורה לזיכרונות...

פעם ל-KSP היו ADATA PC3200 רגילים (כמו שלי)

האם הם יותר טובים מאלו שיש עכשיו (ה-ADATA PC3200/VT)?

כי זה ניראה לי מוזר שהם ירדו למחיר כזה נמוך!

אם כן יש הבדל, מהו?

פורסם

מחירי הזכרונות יורדים אצל כולם ,לא רק ב KSP.

תעשו חיפוש בזאפ ותראו.

פורסם

לפי דעתי עדיף כבר לקנות את אלה:

Elixir DDR 512MB PC3200 400Mhz

ממרדנית ב285 ש"ח.

כי האחריות כמובן יותר ארוכה, אבל כתוב אחריות לכל החיים, דבר שנראה לי די מוגזם.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי Elixir אלה זיכורונות על הפנים שעדיף להתרחק מהם... A-DATA בהרבה יותר טובים (מקווה שאני לא טועה).

:)

פורסם

בהחלט עדיף להשאר עם ה ADATA.

בקשר ל ADATA\VT זה אומר שאתה מקבל או צ'יפים של ADATA (שזה בעצם הזכרונות שאתה רגיל אליהם) או שאתה מקבל זיכרון של ADATA עם צ'יפים של VDATA, שעקרונית בסטוק הם נותנים את אותם ביצועים, אבל הם פחות טובים באוברקלוקינג..

פורסם

טוב לדעת :xyxthumbs:

בקשר לאחריות, נגיד אני קונה את הזכרונות מKSP ומגלה שהג'וקים הם של VDT אז הם יחליפו לי?

ומה לגבי זכרונות פגומים? גם אותם הם מחליפים ללא בעיות בתקופת האחריות?

פורסם

למה שהם יחליפו לך אם זה VDT? הרי זה מה שקנית, אם הזכרונות יתקלקלו (בתקופת האחריות) הם יחליפו ל VT אחרים..

פורסם

למה שהם יחליפו לך אם זה VDT? הרי זה מה שקנית, אם הזכרונות יתקלקלו (בתקופת האחריות) הם יחליפו ל VT אחרים..

אחריות זה לשנה...

אם יהיה לך VT הם יגידו לך...שזה לא ADATA...ואם יתקלקל...הם יחפילו למה שיש במלאי...(תלוי מה לא טוב בזיכרונות..)...

כמו שאתה קונה ומקבל מה שיש במלאי...ככה יהיה גם בהחלפה...זה נראה לי הגיוני ככה..

פורסם

הבנתי......אזבל זה נשמע מוזר שיש 2 סוגים שונים באותו מחיר ובאיכות שונה

נו מילא.....טוב אני זז מפה

תודה

פורסם

הם לא באיכות שונה

שניהם זכרונות של ADATA שעובדים באותם תזמונים בתדר סטוק

הצ'יפים של VT\VDATA פחות מוצלחים לאוברקלוק

זה הכל..

פורסם

בהחלט עדיף להשאר עם ה ADATA.

בקשר ל ADATA\VT זה אומר שאתה מקבל או צ'יפים של ADATA (שזה בעצם הזכרונות שאתה רגיל אליהם) או שאתה מקבל זיכרון של ADATA עם צ'יפים של VDATA, שעקרונית בסטוק הם נותנים את אותם ביצועים, אבל הם פחות טובים באוברקלוקינג..

פעם שנייה שאני נתקל בטעות הזאת. יש ADATA ויש VT וזה שתי חברות שונות לחלוטין, אין שום קשר לצ'יפים של VDATA במקרה זה (למרות שבהחלט קיים דבר כזה).

והכל תלוי לפי מה שיש במלאי  , לרוב יש ADATA , ומן הסתם מה שקנית זה מה שתקבל.

פורסם

אז מה בעצם אתה אומר, שאתה קונה זיכרון ב 260 אתה יכול לקבל ADATA עם צ'יפים של ADATA, או עם צ'יפים של VDATA או בכלל זכרונות VT ?

פורסם

אז אני אבהיר את זה. יש שני זכרונות זולים שאפשר לקנות ב KSP ב 260: אחד זה של ADATA (ציפים של ADATA) והשני הוא VT (ציפים של VT , אל תשאלו אותי מה זה)אלו שתי חברות שונות לחלוטין, תחשבו שאלו שתי שורות שונות במחירון. במקרה של מחסור ב ADATA אז יהיו זמינים זכרונות של VT . הקטגורייה הזאת היא זכרון הבסיס - מה שמורכב בחבילות מחשבים וכו'..

VDATA - לא קשור לעניין , זה נכון שזה מתחיל גם כן ב V כמו VT - אבל זה מה שגורם לבלבול , אין קשר ל VDATA במקרה של זכרונות ה 3200 הזולים ב KSP.

דרך אגב, זכרונות ה ADATA מומלצים , אני קניתי לא מזמן סטיק ב 400 , לא ברור לי איך זה ירד ל 260. במחיר כזה פשוט שמים ג'יגה במערכת בלי לחשוב. זה פשוט מדהים שתוך כמה חודשים מחירי הזכרונות ירדו בכמעט פי 2, אני חושב שלפני בערך חצי שנה סטיק כזה עלה 480.

ג'יגה ב 520 ש"ח בהחלט מעניין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים