פורסם 2005 באפריל 120 שנים חברה אני צריך עזרה דחופה :יש לי כרטיס מסך fx 5200128mb אני מחפש כבר הרבה זמן DRIVER טוב ואני לא מוצא...בכל המשחקי רשת שאני משחק css , soldier of fortune 2ה FPS נורא נמוך...אודה לכם מראש אם תוכלו לעזור לי...בתודה מראש מצקי.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר וואלה אחי תודה אבל זה הדרייבר שהתקנתי בדיוק לפני 5 דקות וזה לא ממש עזר...אם יש הצעות אחרות אולי בהגדרות של הכרטיס אני יודה לכם ...
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אבל זה הדרייבר הכי חדש של nVIDIA ..ד"א,ה Geforce FX5200 128MB לא ההכי "מתקדם" שיש..תתאר לי בבקשה,כמה מאוורים יש לך במחשב.האם הכרטיס חם?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר מממ...יש לי מחשב די ישן פנטיום 3 1000יש לי 640 ramיש לי 2 מאווררים...אני יודע שזה מחשב ישן ואני לא אמור לקבל fps גבוה אבל לחבר יש אותו מחשב עם כרטיס gf 2 וזה עובד אצלו יותר יפה...לא ולא עידכנתי את זה אם תוכל לפרט לי קצת יותר מה זה אומר אודה לך..
פורסם 2005 באפריל 120 שנים המחשב אמור להספיק...איזה לוח יש לך? על הלוח יש רכיבים שמקשרים בין הכרטיסים, הזיכרון והמעבד- צ'יפסט.רצוי לעדכן גם אותו.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים הכרטיס של חבר שלך (GF2) אולי ישן יותר אבל את מה שהוא יודע לעשות הוא עושה מהר. הכרטיס שלך חדש וחכם אבל את מה שהוא מסוגל לעשות (איכות תמונה) הוא עושה לאאאאט. FX 5200 הוא אחד הכרטיסים הגרועים ביותר מבחינת ביצועים וגם ה 128 מגה שעליו לא יעזרו. לי יש GF 4 והוא אוכל את הכרטיס הזה בלי מלח. נכון ששלי ישן יותר ולא תומך בכל הפקודות החדשות אבל את מה שהוא יודע לעשות הוא עושה מהר וטוב.מה שווה תמונה יפה אם אתה לא מסוגל לשחק?. אל תכעס אבל תקרא קצת על הכרטיס FX 5200 ותראה שזו אחת הקניות הגרועות יותר - למשחקים כמובן. לגלישה ועיבוד תמלילים הוא אחלה.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר וואלה...תודה רבה גבר אני חושב שאחרי מה שאמרת לי פה ועד כמה עצות של אנשים אני יחליף את הכרטיס מסך..עכשיו עצה קטנה ממך איזה כרטיס כדי לקנות (כרטיס סביר) שיתאים לי למשחק SOF2 שיספק אותי ...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.