פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטעראני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלהאשמח לתגובות
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מצלמה לאייריבר H320 עוד לא שמעתי (אולי אני היחיד) על זה. אבל גם אם כן, 1500 נראה לי מוגזם ביחס לנגן. עוד משו: זה הפורום המתאים וגם במצלמות דיגיטליות מתאים, הרי התכוונת פה למשו של אודיו
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים תרשמו פה את החברות/מצלמות שהנגן תומך בהם, כיוון שלא יצא לי לראות רשימה מסודרת של מה ואיך. שאלו אותי אישית מספר פעמים מה תומך ולא ידעתי מה לענות להם צריך קודם לדעת במה הנגן תומך כדי להמליץ על מצלמה
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אני די בטוח שיש פוסט אחד אם לא יותר ב MYSTICIRIVER, בכל מקרה, נראה לי שמרבית המצלמות שעובדות כהתקן MSC מול מחשב, אמורות לעבוד גם פה... מה רק, תבדוק שיש לך את ה IRIVER האירופאי ולא האמריקאי (כי אז צריך לעשות טריק חיצוני ומלוכלך).
פורסם 2005 באפריל 120 שנים http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=235&PagePosition=1
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר תודה על הרשימה...אבל כמו שאמרתי זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואין לי מושג בכל הדגמים האלהאם מישהו יכול לזרוק המלצה זה מאוד יעזור...דניאל
פורסם 2005 באפריל 220 שנים אין לנגן תוספת של קורא כרטיסים כך שיוכל לעבוד עם כל כרטיס זיכרון (שנתמך ע"י כל מצלמה) ולא בחיבור ישיר ?איך זה הולך בדיוק ? :s05:
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר הנגן מתחבר בעזרת חיבור usb ישיר למצלמה....יש מין חוט קצר צד אחד נכנס לנגן ובצד השני יש חיבור usb רגיל כמו שיש במחשב ואליו אתה מחבר את המצלמה
פורסם 2005 באפריל 220 שנים מחבר ה"יתרון" בנגן הוא שהוא יכול להתחבר בחיבור ישיר למצלמות בלי חיבור לקורא כרטיסים...זה לא ממש יתרון בגלל שהמבחר מצלמות מאוד מאוד קטן בגלל זה ובגלל חוסר הידע שלי במצלמות אני צריך המלצה למצלמה שתומת בנגן ממי שיודע איזה מצלמות נתמכות
פורסם 2005 באפריל 220 שנים ההבדל הוא נראה לי שב3100 זה 3.1 MP וב3200 זה 3.2 אבל זה לא בטוחתשאל בפורום צילום דיגיטלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.