עבור לתוכן

מחפש מצלמה דיגיטלית התואמת ל-iriver h320

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער

אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +-  שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320

תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה

אשמח לתגובות

פורסם

מצלמה לאייריבר H320 עוד לא שמעתי (אולי אני היחיד) על זה.

אבל גם אם כן, 1500 נראה לי מוגזם ביחס לנגן.

עוד משו: זה הפורום המתאים וגם במצלמות דיגיטליות מתאים, הרי התכוונת פה למשו של אודיו :P

פורסם

תרשמו פה את החברות/מצלמות שהנגן תומך בהם, כיוון שלא יצא לי לראות רשימה מסודרת של מה ואיך.

שאלו אותי אישית מספר פעמים מה תומך ולא ידעתי מה לענות להם :nixweiss:

צריך קודם לדעת במה הנגן תומך כדי להמליץ על מצלמה :smile1:

פורסם

אני די בטוח שיש פוסט אחד אם לא יותר ב MYSTICIRIVER, בכל מקרה, נראה לי שמרבית המצלמות שעובדות כהתקן MSC מול מחשב, אמורות לעבוד גם פה... מה רק, תבדוק שיש לך את ה IRIVER האירופאי ולא האמריקאי (כי אז צריך לעשות טריק חיצוני ומלוכלך).

פורסם
  • מחבר

תודה על הרשימה...אבל כמו שאמרתי זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי ואין לי מושג בכל הדגמים האלה

אם מישהו יכול לזרוק המלצה זה מאוד יעזור...

דניאל

פורסם

אין לנגן תוספת של קורא כרטיסים כך שיוכל לעבוד עם כל כרטיס זיכרון (שנתמך ע"י כל מצלמה) ולא בחיבור ישיר ?

איך זה הולך בדיוק ? :s05:

פורסם
  • מחבר

הנגן מתחבר בעזרת חיבור usb ישיר למצלמה....

יש מין חוט קצר צד אחד נכנס לנגן ובצד השני יש חיבור usb רגיל כמו שיש במחשב ואליו אתה מחבר את המצלמה

פורסם

אין קורא כרטיסים שיתחבר לנגן ?

פורסם
  • מחבר

ה"יתרון" בנגן הוא שהוא יכול להתחבר בחיבור ישיר למצלמות בלי חיבור לקורא כרטיסים...

זה לא ממש יתרון בגלל שהמבחר מצלמות מאוד מאוד  קטן

בגלל זה ובגלל חוסר הידע שלי במצלמות אני צריך המלצה למצלמה שתומת בנגן ממי שיודע איזה מצלמות נתמכות

פורסם

תקנה nikon coolpix 3100 מצלמה טובה

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה!!!! :xyxthumbs:

רק שאלה קטנה: מה ההבדל בין הדגם 3100 ל-3200 ?

פורסם

ההבדל הוא נראה לי שב3100 זה 3.1 MP וב3200 זה 3.2 אבל זה לא בטוח

תשאל בפורום צילום דיגיטלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים