פורסם 2005 באפריל 120 שנים אז עדיף לי לקנות A-DATA או טווינמוס?ולקנות 256X2 כדי שיהיה לי דאוול צ'אנל(אבל זה ימלא לי את כל המקומות של הזיכרון :-\)???ד"אתודה שאתה עוזר לי ותיקון קטן מההודעה הקודמת השם שלך עומרי ....... ;D
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אם אתה קונה עוד זיכרון אז תקנה 2*256 למה אתה צריך עוד זיכרון?מעט מאוד ישומים ינצלו יותר מג'יגה זיכרון
פורסם 2005 באפריל 120 שנים בזמנו קניתי 16 מגה ב800 שקלזה שוק עם עליות וירידות חדות512 מגה של ADATA עולים 260 ש"ח היוםו512 של ויטסטה עולים 520 שקלכמו שאמרתי המחירים ירדו איפה מוכרים 512 של A-DATA ב260 שקל ?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אז עדיף לי לקנות A-DATA או טווינמוס?ולקנות 256X2 כדי שיהיה לי דאוול צ'אנל(אבל זה ימלא לי את כל המקומות של הזיכרון :-\)???ד"אתודה שאתה עוזר לי ותיקון קטן מההודעה הקודמת השם שלך עומרי ....... ;Dיש לך גיגה זכרון בשביל מה עוד זכרון?,לא תקבל שום תוספת בביצועים.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים ADATA מול טווינמוס? תלוי בדגמים.. אם מדובר על הטווינמוס הרגילים, הזולים.. אני לא חושב שיש כל הבדל בין הזכרונות, אני אישית בוחר ב ADATA מתוך הרגל שנאה לטווינמוס איפה אפשר לקנות ADATA ב 260 שקל? KSP לפני שבועיים הורידו ל320 שקל, ולפני כמה ימים הורידו ל 260.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים יש לך גיגה זכרון בשביל מה עוד זכרון?,לא תקבל שום תוספת בביצועים.אם אתה קונה עוד זיכרון אז תקנה 2*256 למה אתה צריך עוד זיכרון?מעט מאוד ישומים ינצלו יותר מג'יגה זיכרוןכי אני הולך להיפטר(לצערי.... :-\) מהPDP בקרוב כי אני מוכר את המחשב וקונה AMD אז עכשיו אמרתם שהמחירים זולים מאוד אז כדאי לקפוץ על המציאה לא?בנתיים אני ירכיב אותם על הלוח שלי (משהו כמו חודש חודשיים) עד שאני יזמין את המחשב ......וכל 100 שקל חשוב מאוד במחשב הזה כי זה מהכסף שלי שאני חוסך אז נשאר לי עוד כמה מאות לאסוף לAMD החדש ...... ;D ;Dהבנת אח שלי?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים כי אני הולך להיפטר(לצערי.... :-\) מהPDP בקרוב כי אני מוכר את המחשב וקונה AMD עריכה:אז אחים שלי על מה ללכת על טווינמוס או A-DATA (הייתי הולך על מה שהכי זול אבל הם בעצם כמעט אותו מחיר.....כמה עשרות שקלים בודדים...)
פורסם 2005 באפריל 120 שנים תחכה עד שתמכור את המחשבותקנה 2*512לא כדאי במערכת חדשה 2*256 (למרות שהAMD החדשים יתמודדו גם עם 4 סטיקים)אין ממש הבדל בין השניים
פורסם 2005 באפריל 120 שנים כן אבל אח שלי עומרי המחירים עכשיו נמוכים מאוד ואני לא הולך ללכת על איזה OCZ...... ובעוד חודשיים בטוח המחירים יעלו בהרבה ויחזרו להיות 500+.... :-\ ד"א בלוח של הMSI PLATINIUM יש דוואל צ'אנל אם לא אז שווה לקנות 2X256? שוב תודה
פורסם 2005 באפריל 120 שנים אז תקנה 2*256, שים אותם במחשב שלך(ותמכור אותם אח"כ) ולAMD תקח את הPDPבקשר לדואל צ'אנלבNEO1 ובNEO3(סוקט 754) אין דואל צ'אנלבNEO2 וב NEO4 (סוקט 939) יש דואל צ'אנל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.