עבור לתוכן

512 ב300 שקל?אפשרי?

Featured Replies

פורסם

מחירי הזכרונות בעולם בירידה

פורסם

אבל גבר

במחיר כזה קניתי את ה 256 שלי בזמנו

פורסם

בזמנו קניתי 16 מגה ב800 שקל

זה שוק עם עליות וירידות חדות

512 מגה של ADATA עולים 260 ש"ח היום

ו512 של ויטסטה עולים 520 שקל

כמו שאמרתי המחירים ירדו

פורסם

כן אבל שמתי לב שזה רק בדגמים מסויימים.

יש לך הסבר לזה?

פורסם

כן יש לזה הסבר, כפי שכבר ציינו, מחירי DDR בירידה מתמדת בדרך לשיאי שפל חדשים. שזה כמובן טוב מאוד לצרכנים :)

בדגמי ה-Low-End של החברות ניתן למצוא סטיק של 512מגה בכ-300ש"ח. אם תבדוק תראה שגם ל-ADATA ו-KINGMAX יש זכרונות כאלה ואני מאמין שגם לחברות אחרות. אלו זכרונות פשוטים שמיועדים למחשבים מרשדיים רגילים רק שבמקום לקנות זכרון ג'נרי של חברה לא מוכרת בעליל הרווח פה שאתה מקבל זכרון של חברה מוכרת בשוק [בהנחה שהם לא מזלזלים בתהליך הייצור של הזכרונות הפשוטים הללו].

פורסם

מה לגבי זיכרונות מחברות כגון CORSAIR OCZ PQI GSKILL אלו שבאמת יש להם ביצועים ורוחב פס גבוה.

פורסם

המוכר מחשבים שלי אמר לי שמחירי הזכרונות קשורים לבורסה.

פורסם

המוכר מחשבים שלי אמר שזה בגלל החמסין....

פורסם

תגידו וכמה עולה 512 של PDP מישהו יודע ??

ומאיפה אפשר להזמין?

והאם אפשר לשים בלוח שלי זכרון של חברת A-DATA 512?(כי אני חושב שהלוח שלי הוא דאוול ג'אנל.....)

פורסם

וואאאייי....הPDP עולים יקר יחסית.....מה היא חברה יותר יקרה מטווינמוס....זה מראה שהם איכותיים? ;D

עומר אחי התכוונתי אם אני יכול לשים את ה2X512 של PDP שלי ולשלב אותם עם הA-DATA כי החנות שקניתי ממנה אמרה לי שאני יכול שים רק זכרונות של PDP עם זכרונות PDP ולא חברה אחרת בגלל תיזדמונים או משהו כזה...... :-\ :-\ :-\

פורסם

אתה תוכל לשלב אותם ביחד עם הזכונות שלך

הזכרונות יפעלו על התזמונים של הזכרונות הפחות טובים

פורסם

אתה בטוח ב100 אחוז כי אני הולך לעשות הזמנה בלוגיק.....ואיזה תזמונים יותר טובים של הטווינמוס או של הPDP?

עריכה

הלוח יכול לעבוד עם 3 סטיקים?

פורסם

גם אם הוא יכול לעבוד עם 3 סטיקים זה לא מומלץ

אתה תאבד חלק גדול מהביצועים בגלל שהדואל צ'אנל לא יעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים