עבור לתוכן

בעקבות קניית הכרטיס שלי אני זקוק להגדרות טובות פרטים בפנים.. :)

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר.

ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת.

חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי..

אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק).

תודה רבה ויום טוב :)

פורסם

שלום :)

אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר.

ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת.

חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי..

אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק).

תודה רבה ויום טוב :)

BS

פורסם
  • מחבר

מה ?

פעם הבאה תסנה ליכתוב תגובה מובנת וישירה..

פורסם

תרגום: BS = BullShit

ואני מסכים איתו מה זה הזיוני שכל האלה ?

דבר ראשון אם אני לא טועה בכלל המקסימום בקאונטר סטרייק הוא 600 ! אז לא הגיוני שמישהו יקבל יותר מ600 לא משנה עם איזה כרטיס מסך ועם איזה הגדרות ..

דבר שני כעוברים את את ה100 כמעט ואין אף פעם יציבות זה תמיד ישתנה בטווח של לפחות 30 FPS

דבר שלישי שאין בכלל טעם במעל 100 FPS אין שום הבדל הנראה לעין מעל 100 FPS לכן כל מה שאמרת לא עקרוני.

ודבר אחרון אין שום סיכוי בעולם ש FX5200 בכלל עובר את ה150 FPS.

אז או שחבר שלך מנסה לעבוד עליך או שאתה מנסה לעבוד עלינו.

פורסם

well said

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים