עבור לתוכן

מהשבוע אפשר שוב לשלוח SMS חינם דרך ICQ לכל הספקיות הראשיות

Featured Replies

פורסם

לאחר תקופה מסוימת שניתן היה לשלוח הודעת SMS חינם דרך ICQ רק לחברות סלקום ופלאפון, מהשבוע אפשר להוסיף שוב גם את אורנג לנושא. בכך אפשר היום לשלוח בחינם הודעות SMS למנויים הסלולרים השונים (חוץ ממירס). שימו לב רק ששליחת הודעה בחזרה מהפלאפון ל ICQ, כן עולה כסף (אם אני זוכר נכון, זה מחיר של הודעת SMS רגילה).

פורסם

טוב לדעת, אף פעם לא יצא לי לשלוח sms דרך ה-icq.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת, אף פעם לא יצא לי לשלוח sms דרך ה-icq.

זה גם חוסך בכסף, ואם אתה ממש מתאמץ אפשר לעשות דברים מגניבים כמו לשלוט במחשב דרך הודעות SMS מהפלאפון (ולקבל תשובות בחזרה :) ).

פורסם

כן שמעתי על זה, אבל זה מעצבן שזה רק מי ששולח שלא צריך לשלם (וכנראה הרעיון שהוא צריך להגיב היא הסיבה שזה חינם).

פורסם

צריך להגדיר משהו כדי שיוכלו להגיב חזרה? ניסיתי עם חבר שלי והוא מקבל את ההודעה אבל לא מצליח לשלוח הודעה חזרה

פורסם

זה פשוט ענק ....

פורסם

תודה על העידכון IceBreak, זה בהחלט מעניין לדעת.

צריך להגדיר משהו כדי שיוכלו להגיב חזרה? ניסיתי עם חבר שלי והוא מקבל את ההודעה אבל לא מצליח לשלוח הודעה חזרה

זה קורה לך רק באורנג'? כי לי מסלקום ופלאפון הצליחו בעבר לשלוח הודעות בחזרה ל-ICQ.

פורסם

לא ניסתי אף פעם לשלוח לסלקום/פלאפון וניסיתי רק עם אחד לאורנג', אז אני לא יודע איפה בדיוק הבעיה

פורסם

עשיתי בדיקה וזה עובד ואפשר לשלוח גם חזרה.

ויש לי יש פלאפון אם אתם מעוניינים לדעת.

פורסם

ניסיתי לשלוח לעצמי הודעה וקבלתי אותה אבל לא הצלחתי להגיב

משהו עם אורנג' הצליח להגיב?

פורסם

אני באורנג', הצלחתי לשלוח לסלולרי ולקבל חזרה.

יש לי NOKIA 3100, וכדי לשלוח את ההודעה חזרה ל-ICQ השתמשתי ב"מענה" שבאפשרויות שיש אחרי שמקבלים הודעה.

ד"א, להודעה מצורפת הערה, שאומרת שכדי להחזיר תשובה ל-ICQ צריך ללחוץ על "מענה"...  ::)

נ.ב: מישהו יודע מה אומר המספר שאליו שולחים את ההודעה מהסלולרי? (אצלי זה היה מספר בן 9 ספרות)

יכול להיות שזה מין מוקד הודעות כזה של אורנג' או משהו?

פורסם

ברור שהשתמשתי במענה...זה החזיר הודעה ששרת האיציק לא פעיל כרגע או משהו בסגנון

פורסם

לאדע...

לי זה עבד.

ד"א, בגלל שאי אפשר להוסיף את עצמך לרשימה, ורציתי לבדוק איך זה שולח למישהו שנמצא ברשימה שלך, אז הוספתי את המספר שלי ל-ID שלך, ושלחתי דרך הודעה אליך. לא איכפת לך נכון? ;D :silly:

פורסם

ישןןן

זה כבר ממזמן עובד בפלאפון ובסלקום

אפשר לשלוח וגם לקבל

עריכה*

מצטער מדובר בטעות בתום לב

רק עכשיו שמתי לב שהיה דף קודם לדיון שלא שמתי לב אליו

חשבתי שמדובר על שליחת SMS לסלולרי מהאייסי בכלליות ולא על זה שאפשר גם לאורנג

לא התכוונתי לפגוע באף אחד

פורסם

נו ועכשיו גם באורנג'... (שהיו הראשונים דרך אגב ואז ביטלו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים