עבור לתוכן

איך המדפסת HP 1315 ?

Featured Replies

פורסם

תודה לעונים

.

פורסם

מדפסת של דולר וחצי (במלזיה כמובן...) והיא גם שווה בהתאם... בעיה במשיכת נייר - או שהיא מושכת את כול הדפים במכה, או שהיא לא מושכת בכלל, אחרי שנה אתה יכול לצפות לתקיעה של ראשי הדיו במקום ושאר רעות חולות.

חוץ מזה מבחינת שימוש היא ממש לא נוחה לדעתי. מאוד מוגבלת בפונקציות שלה, למשל בצילום - מהמכשיר עצמו אתה לא יכול לשלוט כמעט בשום פונקציה של הצילום חוץ מלקבוע אם הצילום יהיה בשחור-לבן או צבעוני... אופציה של בהירות/כהות, להגדיל ולהקטין את הצילום וכו' אתה חייב לעשות דרך המחשב (למרות שהמכונת צילום היא עצמאית, אין חובה שהמחשב יהיה דלוק לצורך צילום).

גם אין לה צג או משהו בסגנון, כך שההודעות שגיאה מוצגות בצורה של נורות שמהבהבות (למשל "בדיקת נייר" "בדיקת מחסנית הדפסה" וכו').

אני אישית לא הייתי קונה אותה. אבא שלי רצה לקנות אותה וממש במזל הוא התייעץ איתי לפני...

פורסם

אם אין לך את המדפסת הזו מאין אתה מניח את כל ההנחות האלו ?

אבא שלי דווקא קנה את המדפסת הזו לפני שבוע ב -360 ש"ח דרך החנות של בזק , אני התרשמתי ממנה לטובה.

היא מהירה מאוד וגם איכות ההדפסה שלה טובה מאוד.

לי לא היו שום בעיות במשיכת נייר ומביקורות שאני ראיתי דווקא היא מדפסת טובה מאוד, וגם זולה יחסית.

ראשי דיו אפשר לקנות תחליפים בערך ב -100 ש"ח במקום סתם לשרוף כסף על ראשים מקורים ויקרים.

פורסם

אומנם אין לי את המדפסת בבית אבל תאמין לי שאני מכיר אותה טוב מאוד, מספיק טוב בשביל לדעת את מה שאני יודע עליה וזה מספיק טוב בשביל לעמוד מאחורי מה שאני אומר. באמת שאני לא אומר את זה סתם. :nixweiss:

פורסם

לא ממליץ בכלל !

חבר שלי קנה אותה וישר ביקש החזר כי היא התקלקלה מהר, לא עובדת טוב, של HP (שירות.. תבינו לבד), אמנם במחיר אטרקטיבי אבל ביצועים תכלס לא משהו.

תקרא דיון שיש בתחתית הפורום לגבי "המלצה למדפסת משולבת ב-600 ש"ח".

פורסם

תודה לכולם, אבל זה כבר לא רלוונטי.!

פורסם

רק אל תגיד שכבר קנית אותה... :nixweiss:

פורסם

אבא שלי דווקא קנה את המדפסת הזו לפני שבוע ב -360 ש"ח דרך החנות של בזק , אני התרשמתי ממנה לטובה.

פורסם

Chevy, זה לא אותו בן אדם/משתמש... :kopfpatsch:

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים