עבור לתוכן

האם הכרטיס קול הזה של ESI איכותי?

Featured Replies

פורסם

Unbalanced/balanced בהתאם לציוד שאתה משתמש בו.

Anatoli.

פורסם

Unbalanced/balanced אתה יכול להסביר מזה ולמה זה משמש?

פורסם

כבר הסברתי בעבר, אפילו בדיון הזה. לא הסברים מדעיים, אלא פשוטים מאוד. אבל אין שום צורך ביותר מזה למי שלא יודע מזה אומר:

כרטיס מעולה, יצא לי לעבוד איתו בעבר. יציג לך איכות מעולה בעת שימוש ביציאות האנלוגיות שלו. מכיל גם יציאות וכניסות בלאנסד שעוזרות מאוד להקלטות, ומשפרות את איכות הצליל (לטענתם של אנשים מסוימים) ומאפשרים עוצמה גבוהה יותר ומחברים איכותיים יותר.
אכן, עם זאת אני כרגע משתמש ביציאות בלאנסד באימו שלי עם האוזניות, מעבר לעובדה שהכרטיס מצליח להניע את האוזניות טוב יותר, זה גם נשמע מעט מפורט יותר ומאימן יותר. לדעתי שווה להשתמש ביציאות בלאנסד במידה והציוד שאליו מתחברים מסוגל לעמוד בעוצמה הזו.
האוזניות לא צריכות לתמוך בבלאנסד, רק שים לב כי יציאות מאוזנות (בלאנסד) הן יציאות עם עוצמה גבוהה יותר, לכן דאג להנמיך את העוצמה בטרם חיבור האוזניות.

מבחינת המשתמש בפשוט זה קשור לעוצמת היציאה של הכרטיס, ולטענת של חלק מהאנשים גם תורם לאיכות הקול.

ציוד של אולפנים, מיקסרים למיניהם עובדים עם יציאות בלנסד, ציוד ביתי עובד עם חיבורים unbalanced.

זה על רגל אחת, אם תרצה הסברים מפורטים יותר גוגל יוכל לעזור לך מאוד.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הכרטיס!

איך לעזעזל אני משתמש ב ASIO בWINAMP ו FOOBAR?

הורדתי את הפלאג אין לשתיהם אבל בפובר הוא כותב לי unsuported output format

ובWINAMP הוא מנגן ולא משמיע כלום רק על diredct sound זה משמיע.

למה?

והאם צריכים קבצי מוזיקה מיוחדים שתומכים ב ASIO?

אני משתמש ביציאה האופטית.

פורסם

תתחדש .. איפה בסוף קנית ?

ולכל השאלות שלך .. יש מדריך שבא עם הכרטיס

אני בטוח שהכל יוסבר שם

פורסם
  • מחבר

קניתי ב ינון דיגיטל שמתמחה בכל הציוד לאולפניסטים. הגיע אחרי יום :)

האמת שההוראות מאוד מתומצתות ולא מוסבר שם כלום על ASIO.

פורסם

נסה לחפש באתר של היצרן אחר הוראות נוספות. כל שאני עשיתי הייה לחבר למקם את הפלאג של האסיו בתיקייה של התוכנה (בתוך התיקייה הנכונה), ובאפשרויות של פובר לבחור את האאוטפוט הזה, ולהגדיר אותו שיעבוד עם האימו. אני לא יודע איך עושים את זה עם הג'ולייט, למרות שכפי הנראה הכל אותו הדבר.

נסה לשלוח מייל ליצרן, יוכלו לעזור לך הרבה יותר. אני שמעתי את הכרטיס, אך לא עשיתי לו בדיקה מקיפה של כל התכונות שלו, כמו גם לא השתמשתי בחיבור האופטי שלו (לא מעבר להגדרות הרגילות לכל הפחות).

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים